reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Szkoda,że tak daleko od siebie wszystkie mieszkamy :( Chociaż hmmm ja jestem z Sierakowic,k Gdańska, jest jakaś mamusia z moich stron? przyznać się :)

Mi się już kiedyś śniło że będę mieć dziewczynkę i ostatnio też miałam sen o dwóch dziewczynkach i jednej chciałam dać na imię Karina a drugiej Dagmara. Niestety nie mam miec blizniakow wiec imie bedzie jedno [emoji3] Ale mój typ dla córki to Iga. Dla syna nie mam, choć mąż dla syna już tam coś wymyśla. Co do smaków to mam na kwaśne ostre i wogole jadam mięso a przed ciaza ok pół roku prawie nie jadłam mięsa jakoś nie miałam ochoty a za to same mleczne rzeczy i słodycze. Teraz nie mam zachcianki na słodkie. Cerę mam kiepska i włosy mi się szybko przetluszczaja. No zobaczymy czy w środę dojrzy płeć. Oby bo chciałabym już wiedzieć. Ale najwazneijsze to usłyszeć że zdrowo się rozwija rośnie i wszystko jest ok. To pierwsze dziecko więc nie ma znaczenia płeć.
Jejku bylam na szybkich zakupach zrobiłam obiad i tak mnie znów kregoslup boli i leżę to jeszcze bardziej. A zaraz mam mieć siostrzenca na służbie dobrze ze juz ma 6 lat to nie potrzebuje aż tyle uwagi ważne żeby tablet był. Ach te dzieci ja w ich wieku się na podworku bawiłam z sąsiadami a nie w domu przed kompem tabletem albo tv albo najlepiej wszystko na raz. Ale dziś mi to na rękę ha też polecę sobie z tabletem w ręku [emoji3]

p19ucsqv6rf79f3c.png

Kochane już po wizycie ufff :) dziękuję za wsparcie :*
Dzidziuś trochę podrósł,bo dzisiaj z usg wyszedł już 10tydz +6 :D aaa fasolka była strasznie ruchliwa i machała rączką ❤ zaraz dzwonię się zapisać na genetyczne,bo już mam mało czasu :D
Ja dostałam żelazo,bo morfologia w spadku.
Ps. Dziewczyny jakie miały wasze dzieciaczki tętno??

reklama
Do góry