reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja ide w poniedzialek do dentysty bo mnie pobolewa zab... Nigdy nie mialam jakichs wielkich problemow z zebami i mam je ladne dlatego boje sie ze mi sie popsuja...
An93 mamy dokladnie taki sam wiek ciazy :) a ja wizyte mam dopiero 1.12...

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Dziewczyny,bylyscie juz na kontrolnej wizycie u stomatologa w ciazy?? Bo mi polozna ostatnio mowila ze mam sie zapisac :/ bo w ciazy jest ryzyko poronien i powiklan porodowych przy nieleczonych zebach w ciazy....

uwo9dqk323h73wzt.png
Ja bylam na kontroli u stomatologa jakies pół roku temu. Niemam problemów z zębami wiec na wizyte sie narazjie nie wybieram :)

Ja też na szczęście zdążyłam zrobić zęby przed zajściem w ciążę. an93 to czekam jutro na dobre wieści i pozytywne wibracje ;)

A jak idziecie to prywatnie czy na nfz do dentysty? Ja mysle zeby moze prywatnie pojsc w ciazy bo na nfz sie strasznie dlugo czeka.. nic mnie nie boli ale boje sie se na wizycie kontrolnej cos wyjdzie ze jednak trzeba bedzie robic[emoji14]

uwo9dqk323h73wzt.png

Polusiowa ja ide prywatnie bo na nfz dlugie terminy ale jesli bedzie trzeba cos wiecej robic to zapisze sie na następna wizyte na nfz

oar8s65gmlqg37sx.png

Hej dziewczyny [emoji4]przyjemna niedziela się zapowiada, chociaż całą noc walczyłam z bólem głowy [emoji21]

Robię obiadek, u mnie obowiązkowo od kiedy pamiętam w niedzielę musi być rosół, ale to chyba tak jak w większości domów na śląsku i nie tylko [emoji5]

Kupiłam sobie wczoraj olejek do ciała z alttery bi słyszałam dobre opinie że fajnie nawilża również brzuch ciążowy i jestem mile zaskoczona bo mimo że to olejek bardzo szybko się wchłania. Zobaczymy jak zadziała

7v8rikgnfeynrbw6.png

A u mnie od rana dół... Dziwiłam się i cieszyłam za razem że nie mam w tej ciąży wariacji hormonów, płaczu i złego nastroju a tu jak się dzisiaj rozkręciło to na całego i pewnie prędko nie przejdzie :(

An93 raz bylam prywatnie i raz na nfz :) teraz 2 wizyta na nfz będzie :)
Vanilia u nas tez zawsze rosol a jestem z wielkopolski :)
Majka wspolczuje takiego humoru...

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Beata.- to tak jak u mnie,tylko pierwszej wizyty(była prywatnie) nie wliczam,bo był to 5tydz i w sumie jeszcze nic nie było widać :) zapisałaś się już na usg genetyczne?

Do góry