Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ja mam sie pojawiac na wizytach raz w miesiacu a pod koniec zwiekszymy czestotliwosc podobno :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzę do kolesia ginekologa haha może wpadłam mu w oko , że tak czesto haha nie no żartuje . Ja tam się cieszę że co 2 tyg. Nie stresuje się ze coś nie tak [emoji4][emoji4] ale dziwne to trochę że tak częste te wizyty [emoji6][emoji6]
Za każdym raze masz usg?Chodzę do kolesia ginekologa haha może wpadłam mu w oko , że tak czesto haha nie no żartuje . Ja tam się cieszę że co 2 tyg. Nie stresuje się ze coś nie tak [emoji4][emoji4] ale dziwne to trochę że tak częste te wizyty [emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak narazie tak. Nie trwa to jakoś długo . Szybko sprawdza czy serduszko bije i długość mierzy, minutkę mu to zajmuje [emoji4]
Ja jeszcze nie,bo jutro na wizycie zobacze,czy dostane skierowanie na nfz,a jeżeli nie to prywatnie się zapiszęNo wlasnie nie [emoji14] jutro bede dzwonila a Ty juz masz termin?
Tylko, że po 12 tyg prawdopodobnie nie będziesz miała USG co wizyta( teraz masz dopochwowe?- domniemam) czyli później wizyty co 2 tyg to trochę bez sensu- lekarz sprawdza tylko szyjkę i tętno. Ja miałam właśnie co 4tyg. W pierwszej ( teraz mam trochę częściej, ale niektóre bez USG) . Moim zdaniem tyle wystarczy. Na koniec co 2tyg- ale mi robili głównie ktg.Chodzę do kolesia ginekologa haha może wpadłam mu w oko , że tak czesto haha nie no żartuje . Ja tam się cieszę że co 2 tyg. Nie stresuje się ze coś nie tak [emoji4][emoji4] ale dziwne to trochę że tak częste te wizyty [emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
tak teraz dopochwoweTylko, że po 12 tyg prawdopodobnie nie będziesz miała USG co wizyta( teraz masz dopochwowe?- domniemam) czyli później wizyty co 2 tyg to trochę bez sensu- lekarz sprawdza tylko szyjkę i tętno. Ja miałam właśnie co 4tyg. W pierwszej ( teraz mam trochę częściej, ale niektóre bez USG) . Moim zdaniem tyle wystarczy. Na koniec co 2tyg- ale mi robili głównie ktg.