reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mega mnie korci żeby coś kupić, ale bez sensu żeby leżało tyle miesięcy :)
A rękawiczki się nie przydadzą, przecież rodzimy w czerwcu i zimą to już duże dzieci będą [emoji39]

0d1yhqvkorvfo1vd.png
No ja ten materacyk przy okazji wzięłam bo bardzo dobra cena była... A strych mam, więc się doleży [emoji12]

hchy3e3kmkdysf2e.png

reklama
A to tych cieniutkich się nie zakłada żeby maleństwo się nie podrapalo? Ja się nie znam tak naprawdę hahahah. Widzę zdjęcia maluszków w tych rękawiczkach to tak napisałam :-D

Te rękawiczki są jak dla mnie beznadziejne bo non stop spadały. Skarpetki na rączkach bardziej się sprawdziły. Ja ubranka i wszystkie inne rzeczy mam po synku. Teraz może coś symbolicznego kupię a potem jeśli okaże się że inna płeć będzie to poszaleję;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
ja na razie nic nie kupuje, bo jakby cos się stało a w 1 trym to na prawde nic nie wiadomo, to potem bym na te rzeczy nie mogła patrzec...pewnie będę kupować coś w połowie ciązy jak płec będzie pewna..

reklama
Dokładnie, mam identyczne podejście :) Lepiej się wstrzymać jeszcze, wszystko się może stać tak naprawdę.
A ja jestem zdania że jak serduszko bije to dzidzia żyje i kupię coś symbolicznego i nawet gdyby coś się stało to zostawiłabym na pamiątkę ale trzeba myśleć pozytywnie :D

Do góry