Emkaa
Fanka BB :)
Będzie radość [emoji4][emoji16][emoji3]Jadę dziś do babci i cioci także wieść pójdzie w świat. Trzymajcie kciuki co by mnie nie zlinczowali
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie radość [emoji4][emoji16][emoji3]Jadę dziś do babci i cioci także wieść pójdzie w świat. Trzymajcie kciuki co by mnie nie zlinczowali
Tak samo miałam w pierwszej ciąży. Wsiadłam do samochodu męża i pytam co tu tak śmierdzi orzeszkami- a on zdziwiony , bo orzeszki jadł 9 godzin wcześniej [emoji23][emoji16]W końcu dopadły mnie mdłości i odrzuca mnie na widok mięsa i innych wyrobów z mięsem. Poszperałam w korespondencji z psiapsiółką jak piszę ze ciągle śmierdzi mi w domu mięsem więc moze juz jestem w ciąży. To było 23.09, czyli jakies 10 dni po owu. Najszybsze objawy ciąży ever [emoji23]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Wiesz co, no na wynik i tak muszę faktycznie poczekać no bo nikt bez niego mi nic nie powie tylko myślałam że mi powie jaka jest procedura, co dalej w razie w a on mi daje skierowanie do szpitala na patologie ciąży i mówi że nie wie co tam ze mną zrobią czy będą chcieli zatrzymać czy tylko zbadają... Ale na pewno kolejną wizytę którą muszę odbyć za miesiąc z tego co wiem (z kolejnymi wynikami) odbędę u innego lekarza. ogólnie jestem podłamana sytuacją, chyba przejadę się jutro do cioci i babci.