reklama
Anulka.
Fanka BB :)
Marciotek88
Jak tam u Ciebie pięknie <3
Kilka lat nie widziałam takiego śniegu!
U nas deszcz :-(
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Arya88
Dzień dobry.
Widzę, że wczoraj wiele z was miało ból głowy - ja nie mogłam się ruszać nawet. Paracetamol nic nie podziałał, męczyłam się cały dzień - może faktycznie ciśnienie było kiepskie.
mlodamama śliczne widoki, ja mieszkam w kujawsko-pomorskim, ale w mieście Górzno i tu u nas też jak w górach, polodowcowy teren - no przepięknie mamy! Na spacerach z maluszkiem gorzej bo stale wspinaczka hahaha ale i kondycję szybko można wyrobić po porodzie
Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Ja się swojej nie mogę już doczekać! Ciekawa jestem czy będzie widać płeć...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę, że wczoraj wiele z was miało ból głowy - ja nie mogłam się ruszać nawet. Paracetamol nic nie podziałał, męczyłam się cały dzień - może faktycznie ciśnienie było kiepskie.
mlodamama śliczne widoki, ja mieszkam w kujawsko-pomorskim, ale w mieście Górzno i tu u nas też jak w górach, polodowcowy teren - no przepięknie mamy! Na spacerach z maluszkiem gorzej bo stale wspinaczka hahaha ale i kondycję szybko można wyrobić po porodzie
Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Ja się swojej nie mogę już doczekać! Ciekawa jestem czy będzie widać płeć...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Marciotek88
Suelen trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze [emoji106] :-*
Wysłałam dziś męża po zakupy na obiad. Miała być zapiekanka z ryżem, kiełbasa, papryka i pieczarkami itp. Oczywiście moja mąż nie byłby sobą gdyby nie zapomniał czegoś kupić, nawet jeśli ma to napisane na kartce. Nawet mu ściągi rysuje na kartce z zakupami, gdzie co leży :-)
No to dziś pierwszy raz prawie mu się udało....
Ale kupił ryż jaśminowy, do zapiekanki z kiełbasa? Masakra.... Nie nawidze tego ryżu, a on stwierdziłem że ma ładniejsze opakowanie i dlatego go wybrał... Omg!
Zrobiłam naleśniki z farszem :-)
Wysłałam dziś męża po zakupy na obiad. Miała być zapiekanka z ryżem, kiełbasa, papryka i pieczarkami itp. Oczywiście moja mąż nie byłby sobą gdyby nie zapomniał czegoś kupić, nawet jeśli ma to napisane na kartce. Nawet mu ściągi rysuje na kartce z zakupami, gdzie co leży :-)
No to dziś pierwszy raz prawie mu się udało....
Ale kupił ryż jaśminowy, do zapiekanki z kiełbasa? Masakra.... Nie nawidze tego ryżu, a on stwierdziłem że ma ładniejsze opakowanie i dlatego go wybrał... Omg!
Zrobiłam naleśniki z farszem :-)
Zając Czerwcowy
Juz mam wyniki tsh 1 a ft4 1.2 jestem dumna
A glowa dzis znowu boli was tez ?
cymera
wyślij chłopa po zakupy mój jak idzie po zakupy z kartką to wraca po 15 min i jest wszystko kupione nic z poza kartki .Ja zawsze pytam nie kupiłeś mi nic słodkiego ( wie że lubię ) a on że nie było na kartceAle kupił ryż jaśminowy, do zapiekanki z kiełbasa? Masakra.... Nie nawidze tego ryżu, a on stwierdziłem że ma ładniejsze opakowanie i dlatego go wybrał... Omg!
Emkaa
Niestety od dwóch dni ledwo żyje. Mam nadzieję, że to takie uderzenie na koniec i już będzie lepiej. W końcu zaczełam 14tc.Juz mam wyniki tsh 1 a ft4 1.2 jestem dumna
reklama
Marciotek88
O właśnie! Tak też robi :-) ja nie wiem co im dolega jak są w sklepie. Masakra. Jak idziemy razem to nawet podsyła dobre pomysły czego może w domu brakować, a jak już idzie sam to zachowuje się jak kurczak bez głowy hahaha ;-)wyślij chłopa po zakupy mój jak idzie po zakupy z kartką to wraca po 15 min i jest wszystko kupione nic z poza kartki .Ja zawsze pytam nie kupiłeś mi nic słodkiego ( wie że lubię ) a on że nie było na kartce