Rybcia2309
Fanka BB :)
No ja to jeszcze się nie zwleklam, ale zaraz muszę bo szykuję imprezę dla męża i sporo przepisów do przerobienia, jak już zrobie to pochwale się co wymyśliłam do jedzeniaDzień doberek...
Jak nocka minęła dziewczyny. Ja dziś się ledwo z łóżka zwlekłam by księżniczce śniadanie do szkoły zrobić. Dobrze że zaraz święta i ferie świąteczne to się w końcu wyspie. Jak u was z energią i chęciami do działania, bo u mnie powoli wracają. Dobrze że 1trymestr już się kończy...
Mi też nikt nigdy nie ustępował, nawet jak byłam w 8 mcu z synem u lekarza i poprosiła pielęgniarkę że jestem przed rozwiązaniem i czy mogę wejść pierwsza bo boję się aby nie złapać czegoś to powiedziała że nie! Czaicie pielęgniarka??Zajac no niestety... Jak bylam w 8mc i poszlam do sklepu i stałam w kolejce na miesny okolo 20osob przede mna i mnie ekspedientka zawolala bez kolejki to myslalam ze mnie zlinczuja
A no to życzę żeby nie było problemów Z uzyskaniem cc, ale skoro już kilku lekarzy tak mowilo to i w szpitalu się powinni zorientować w tym tym bardziej
Wiecie z tym ustepowaniem na początku to nie ma co się narazie obrażać bo ludzie nie są pewni czy ciąża czy tylko otyłość brzuszna. Sama byłam kilka razy świadkiem jak się dziewczyny oburzaly ze w ciazy nie sa. I się potem ludzie boją, że kogoś niechcący urażą.
No właśnie ja też boję się innym sugerować ciążę
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom