reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Znam ten ból, my przez to przechodzilśmy pół roku temu.Ja mam taki bajzel... żyję w zawieszeniu. Dzieci śpią w kuchni, szafki z ich ubraniami na środku pokoju. Czuję jakbym straciła kontrolę nad swoim życiem. Wiem że to przejściowe i na nie które rzeczy nie mam wpływu ale ten remont już za długo trwa jak dla mnie. Idę odnaleźć siebie w tym bajzlu choć trochę
U
użytkownik 16
Gość
A mi dzisiaj niedobrze. Zjadłam banana i tak mnie żołądek zaczął ściskać jakbym miała zaraz dostać biegunki. Myślicie że nosa pomoże? Bo normalnie nie daje rady. Na kabelek juz latał am parę razy ale nic!!!!
Zając Czerwcowy
Ja nie dekoruje. Nie wiem nawet czy choinke ubiore w tym roku. I tak nas na swieta nie bedzie... zreszta w tym wynajmowanym mieszkaniu noe czuje takiej potrzebyJa muszę się ogarnąć i zacząć porządkować i przenosić rzeczy z szaf do szaf wczoraj nie Zdążyłam juz wszystkiego zrobić . Chciałabym już wystroić dom na święta mąż mówi ze za wcześnie a wy kiedy dekorujecie ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
On jest bardzo znanym lekarzem pracuje popołudniami do 21 ale z racji dużej ilości pacjentek zawsze ustala terminy do 22.00 najlepsze jest to ze tego samego dnia przylatuję do Wrocławia wiec będzie zabawnie bardzo dlugi dzień mnie czekaO 22 ! :O naprawdę? :O to w jakich godzinach pracuje ten lekarz ?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Monya81
Jestem po genetycznym. Wszystko ok. Babka jednak wszytko bardzo szybko mierzyła i robiła i czuję niedosyt. Moze 5 min byłam. Z moim lekarzem to każde usg trwa dłużej a te genetyczne conajmniej 15-20 min. Płci nie mówiła.
Czuję niedosyt. Nie wiem czy nie umówię się do swojego lekarza.
Czuję niedosyt. Nie wiem czy nie umówię się do swojego lekarza.
Ostatnia edycja:
zielinka
Ja juz się nie mogę doczekać. Genetyczne na 17 .
Jeszcze dostałam wiadomość od koleżanki z pracy, że jest w 5 tygodniu ciąży [emoji4]
To już 4 w naszej firmie mama 2017, a pracowników w firmie 10. Szef zaraz naprawdę zatrudni samych facetów jak mówił [emoji23] ale ma za to jak traktuje ludzi ..
Jeszcze dostałam wiadomość od koleżanki z pracy, że jest w 5 tygodniu ciąży [emoji4]
To już 4 w naszej firmie mama 2017, a pracowników w firmie 10. Szef zaraz naprawdę zatrudni samych facetów jak mówił [emoji23] ale ma za to jak traktuje ludzi ..
U
użytkownik 16
Gość
Dobrze ze wszystko jest ok. Natomiast nie wyobrażam sobie zmierzenia wszystkiego w 5 min! Masakra jakaś!Jestem po genetycznym. Wszystko ok. Babka jednak wszytko bardzo szybko mierzyła i robiła i czuję niedosyt. Moze 5 min byłam. Z moim lekarzem to każde usg trwa dłużej a te genetyczne conajmniej 15-20 min. Płci nie mówiła.
reklama
Ciacho a skad Ty jestes? Mozesz w ogolr powiedzieć cos wiecej o sobie? Masz juz dzieci czy to pierwsze?On jest bardzo znanym lekarzem pracuje popołudniami do 21 ale z racji dużej ilości pacjentek zawsze ustala terminy do 22.00 najlepsze jest to ze tego samego dnia przylatuję do Wrocławia wiec będzie zabawnie bardzo dlugi dzień mnie czeka