reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Cześć Dziewczyny ale dzisiaj biało. Wizytę mam w piątek już się doczekać nie mogę. Mdłości mam rano jak od razu nie zjem śniadania, a wymioty na szczęście już minęły.

uwo93e3kmxnv7rzl.png

Ja muszę się ogarnąć i zacząć porządkować i przenosić rzeczy z szaf do szaf wczoraj nie Zdążyłam juz wszystkiego zrobić . Chciałabym już wystroić dom na święta mąż mówi ze za wcześnie a wy kiedy dekorujecie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam taki bajzel... żyję w zawieszeniu. Dzieci śpią w kuchni, szafki z ich ubraniami na środku pokoju. Czuję jakbym straciła kontrolę nad swoim życiem. Wiem że to przejściowe i na nie które rzeczy nie mam wpływu ale ten remont już za długo trwa jak dla mnie. Idę odnaleźć siebie w tym bajzlu choć trochę ;)

reklama
Do góry