Wspaniale wiesciNo i ja już po badaniu dzidzia wymachuje rączkami i nóżkami, karta ciąży założona dzidzia ma wymiaru jak na 10 t 2 d. No i jutro znowu wracam na oddział przez tą bakterie w moczu, bo antybiotyk który mogę stosować w domu jest z grupy C a ten który jest tylko w szpitalu jest dla dziecka bezpieczny więc wybór był oczywisty. Ech oby już po nim wszystko było dobrze
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Mam tez glownie na owoce. mieso jem niechetnie. Ryb w ogole. Ale za to makaron, placki z jablkamk, pierogi...mniam.Dziewczyny czy wy macie apetyt?Ja 12tydz. ale nadal jem aby jesc nic mi nie smakuje oprocz owocow
Ciekawe bo wczoraj malo co nie zwymiotowalam po smazeniu lososia a dzis naszlo mnie na sushi i zamowilam na wieczor - oczywiscie wszystko pieczone. Ciekawe...
A najchetniej powiem Ci ze jadlabym zupy- pomidorowke na litry
Ale owoce to zawsze jest moja kolacja... nic innego nie zjem przewaznie
Bellax123!
Ja tak samo ale odwrotnie ryby jak musze to zjem, a mięso w żadnej postaci nie wchodziMam tez glownie na owoce. mieso jem niechetnie. Ryb w ogole. Ale za to makaron, placki z jablkamk, pierogi...mniam.
Ciekawe bo wczoraj malo co nie zwymiotowalam po smazeniu lososia a dzis naszlo mnie na sushi i zamowilam na wieczor - oczywiscie wszystko pieczone. Ciekawe...
Arya88
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny
Na usg genetyczne idę z mężem i synkiem jeśli nadal będzie chciał
Dzisiaj poczułam maluszka [emoji7]
Jestem na 100% pewna
Co do apetytu to mi pomału wraca, za to około godzinę po jedzeniu mam mdłości
Na usg genetyczne idę z mężem i synkiem jeśli nadal będzie chciał
Dzisiaj poczułam maluszka [emoji7]
Jestem na 100% pewna
Co do apetytu to mi pomału wraca, za to około godzinę po jedzeniu mam mdłości
Ja też nie jem mięsa albo rzadko jak mnie najdzie. Ale z pol roku przed ciaza jakos odrzucilam mieso malo co go jadlam, głównie mlecznie i na słodko przez co już przed ciąża przytyłam 5 kg. Rybę zjem. Makarony też. Słodkiego za to mało. Zupy w każdej postaci jem i drugiego dania już nie ruszam. Więc zupy gotuje głównie pod siebie a drugie danie pod resztę rodziny. Dziś pomidorowa z własnego przecieru z lanymi kluskami mniam!Mam tez glownie na owoce. mieso jem niechetnie. Ryb w ogole. Ale za to makaron, placki z jablkamk, pierogi...mniam.
motylek05
reklama
aanjaa
Heej ;* Kurcze, tak lubie Was czytać a tak mało mam czasu
Gratuluję udanej wizyty
Ja mam prenatalne w poniedziałek rano. Powiedzcie mi dziewczynki, czy to wyłącznie przez brzuch? M. chce ze mną iść, a przy dopochwowym pewnie czułabym się niezręcznie. Jestem szczupła jeśli ma to jakieś znaczenie.
W sobote wracając z uczelni oglądałam ciuszki dla maluszków. Już włożyłam do koszyka jedne śpioszki, ale odłożyłam spowrotem.. Doszłam do wniosku, że zrobię to po prenatalnych jak poznam płeć Na ostatniej wizycie gin mowił, że ma pewne podejrzenia ale na razie mi nie powie, więc myślę, że po upływie ponad dwóch tygodni tym bardziej damy rade podejrzeć kruszynkę.
Jeśli chodzi o jedzenie to jest gorzej, niż na początku. Mam apetyt, ale grono produktów, które toleruje jest naprawdę ubogie. W zasadzie tylko owoce i słodycze. Reszta ble.
Gratuluję udanej wizyty
Ja mam prenatalne w poniedziałek rano. Powiedzcie mi dziewczynki, czy to wyłącznie przez brzuch? M. chce ze mną iść, a przy dopochwowym pewnie czułabym się niezręcznie. Jestem szczupła jeśli ma to jakieś znaczenie.
W sobote wracając z uczelni oglądałam ciuszki dla maluszków. Już włożyłam do koszyka jedne śpioszki, ale odłożyłam spowrotem.. Doszłam do wniosku, że zrobię to po prenatalnych jak poznam płeć Na ostatniej wizycie gin mowił, że ma pewne podejrzenia ale na razie mi nie powie, więc myślę, że po upływie ponad dwóch tygodni tym bardziej damy rade podejrzeć kruszynkę.
Jeśli chodzi o jedzenie to jest gorzej, niż na początku. Mam apetyt, ale grono produktów, które toleruje jest naprawdę ubogie. W zasadzie tylko owoce i słodycze. Reszta ble.