Mi po badaniu szyjki zlecił nawet już badania laboratoryjne bez usg oni chyba oglądają rozpulchnienie szyjki. Dziwny ten Twój lekarz. Nic to wrócisz do niego z betą.
reklama
Delli
Fanka BB :)
Emka u mnie nic nie bylo widac, mimo ze lekarz przed zrobieniem usg widzial oznaki ciazy. Macaja w dole brzucha, zeby sprawdzic czy macica jest powiekszona. Mnie zapewniali o ciazy glownie na podstawie wyraznego zasinienia pochwy/szyjki.. A potem klops.. Na usg nie bylo nawet pecherzyka. Nie martw sie.. Jest po prostu wczesnie.. Beta powinna Cie uspokoic. Tez dzis robilam pierwszy raz.. I czekam do po 15
nahia
Zaangażowana w BB
Ja jestem z 3miasta. Spisz sobie lekarzy których masz do wyboru w pakiecie i poczytaj o nich opinie w necie. A żeby zrobić suwaczek wpisz w google suwaczek ciążowy tam utworzysz go krok po kroku a pierwszy link wklejasz tu do sygnatury
A do kogo chodzisz? Ja właśnie robię rozeznanie ale chciałabym od razu trafić na kogoś u kogo będę chciała już zostać.
Dzięki o informację o suwaczku
Anulka.
Fanka BB :)
Kurcze nie nadążam... Emkaa nie martw sie glupi lekarz to bylo na nfz ? Daj znac jak beta
Witam nowe mamuśki
Nahia ja jestem z okolic Trójmiasta
U mnie tez jeszcze rodzina nie wie o ciązy, ale za niecale dwa tygodnie mam urodziny i bedzie okazja Ich poinformowac - juz sie boje to bedzie szooook dla Nich
Witam nowe mamuśki
U mnie tez jeszcze rodzina nie wie o ciązy, ale za niecale dwa tygodnie mam urodziny i bedzie okazja Ich poinformowac - juz sie boje to bedzie szooook dla Nich
Dla moich też będzie szok ale tak na prawdę to co ich to obchodzi, nigdy mi nie pomagali.Kurcze nie nadążam... Emkaa nie martw sie glupi lekarz to bylo na nfz ? Daj znac jak beta
Witam nowe mamuśki
A do kogo chodzisz? Ja właśnie robię rozeznanie ale chciałabym od razu trafić na kogoś u kogo będę chciała już zostać.
Dzięki o informację o suwaczku
Nie wiem jakich ty masz lekarzy do wyboru w pakiecie ale ja byłam u lek. Gdaniec bardzo rzeczowy i niby ok ale idę w czwartek na usg do lek. Ewa Szydłowska-Szarmach ma bardzo dobre opinie. Zobaczymy jak przebiegnie wizyta i podejmę decyzję kto będzie prowadził moją ciążę. Tak na prawdę to ryzyk fizyk bo jeden lekarz pewnie lepszy pod tym względem inny pod innym.Na pewno odradzam lek.Niedźwiecka i jednego z Gdańsk-Wrzeszcz ul. Kilińskiego jakby ktoś się wybierał.
nahia
Zaangażowana w BB
Dzięki Majka za informacje, ja mam wszsytkich lekarzy z prywatnych klinik typu luxmed, endomed, polmed, swissmed, medica itp więc mam zamiar najpierw znaleźć lekarza, a później sprawdzić czy ma on podpisaną umowę z polmedem ogólnie to preferuję ginekolożki ale jak się trafi facet to też jakoś przeżyję
Anulka. fajnie, że jest nas już tyle z 3miasta A do jakiego gina Ty się wybierasz? Może polecisz kogoś?
Anulka. fajnie, że jest nas już tyle z 3miasta A do jakiego gina Ty się wybierasz? Może polecisz kogoś?
W czwartek zdam Ci relację ale szczerze to mając taki wybór wcale nie czuje się lepiej, zawsze będę miała nie pewność czy wybrałam dobrze.Dzięki Majka za informacje, ja mam wszsytkich lekarzy z prywatnych klinik typu luxmed, endomed, polmed, swissmed, medica itp więc mam zamiar najpierw znaleźć lekarza, a później sprawdzić czy ma on podpisaną umowę z polmedem ogólnie to preferuję ginekolożki ale jak się trafi facet to też jakoś przeżyję
reklama