reklama
emkamat10
Fanka BB :)
Z Greyem jest tak, ze albo się tą serię kocha albo nienawidzi crossapróbowałam czytać ale nie weszlo
Dla mnie spotkania z dziewczynami tez są świętością, choćby się walilo palilo to być muszę teraz jestem ostatnia z Naszej grupy, która jest z drugim dzieckiem w ciąży, wszystkie już mają dwójkę a wszystkie pierwsze dziecko urpdzilysmy w 2010r na wiosne bo to właśnie taka Nasza forumowa paczka
Dla mnie spotkania z dziewczynami tez są świętością, choćby się walilo palilo to być muszę teraz jestem ostatnia z Naszej grupy, która jest z drugim dzieckiem w ciąży, wszystkie już mają dwójkę a wszystkie pierwsze dziecko urpdzilysmy w 2010r na wiosne bo to właśnie taka Nasza forumowa paczka
motylek05
tynka2506
Ja pamietam jak byłam na rozmowie o prace i mój teraz obecny szef pyta się mnie co czytam dla rozluźnienia to ja mu mówię ze właśnie igrzyska śmieci skwitował to jednym zdaniem " o to poziom mojej 11 letniej córki " cham i prostak z niego ale prace dostałam
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Forum BabyBoom
*Vanilia*
Moderatorka
iizzziii witamy
Matka ooo temat książek uwielbiam i zaczytuję się na śmierć jeśli mam czas. Ostatnio urzekła mnie trylogia science fiction o dziwo bo nie lubię książek tego typu ale polecam bo wciąga "Trylogia czasu" Kerstin Gier. Dużo zagadek, dużo miłości trochę humoru. Z cięższego gatunku to trylogia "Tatiana i Aleksander" CUDOWNA!!! Umiejscowiona w czasach II wojny światowej ale rewelka.
Ostatnio kocham też romanse historyczne i Judith McNaught jest niepobita. Wciągają jej ksiażki że ciężko się oderwać. Jeszcze wiele wiele innych ale nie chcę smęcić. Książki to mój żywioł.
Dziewczyny dzięki za fajne tytuły na pewno skorzystam i przeczytam przynajmniej niektóre
Matka ooo temat książek uwielbiam i zaczytuję się na śmierć jeśli mam czas. Ostatnio urzekła mnie trylogia science fiction o dziwo bo nie lubię książek tego typu ale polecam bo wciąga "Trylogia czasu" Kerstin Gier. Dużo zagadek, dużo miłości trochę humoru. Z cięższego gatunku to trylogia "Tatiana i Aleksander" CUDOWNA!!! Umiejscowiona w czasach II wojny światowej ale rewelka.
Ostatnio kocham też romanse historyczne i Judith McNaught jest niepobita. Wciągają jej ksiażki że ciężko się oderwać. Jeszcze wiele wiele innych ale nie chcę smęcić. Książki to mój żywioł.
Dziewczyny dzięki za fajne tytuły na pewno skorzystam i przeczytam przynajmniej niektóre
tynka2506
Tynka wspolczuje takiego szefa... Pewnie nigdy ksiazki w zyciu nie trzymal a sie wymadrza
No taki niby światowy mieszka w Australi a słoma z butów wystaje . Ja mam dystans do siebie i też jestem świadoma swoje wiedzy wartości wiec byle cham mnie nie sprowadzi do parteru, ale tak to jest przykre strach pomyśleć co by bylo gdybym powiedziała ze czytam Graya [emoji16]
Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
A to moja dawna przyjaciolka z lawki od podstawowki, gimnazjum i liceum :-) Kasia :-) szczerze wstyd sie przyznac ale nie czytalam
reklama
Zając Czerwcowy
A ja mam dzis dzien z dziecmi i kotami ;-) bylam u jednej kolezanki ma synka 3 latka i kota a teraz jade do drugiej ma coreczke pol.roku kota ;-)A oglądałaś też film? Bo sie zastanawiam czy jak już oglądałam filmy to czy książki mnie wciągną. A chyba też bym przeczytała z chęcią bo filmy mega były.
Ja kiedyś też dużo czytałam, Greya obowiązkowo a po nim jeszcze Dotyk Crossa kilka części- podobieństwo do Greya bardzo duże Ale też się fajnie czyta.
A z takich co mi zapadły w pamięci książki to Kwiat Śniegu i sekretny wachlarz. Autorki nie pamiętam ale ogólnie książka bardzo dobra.
Zazdroszczę tego wyjścia Ci mi się kontakty z koleżankami pourywały jak urodziłam małą. Teraz same matki polki w domu siedzimy i dzieci bawimy. Jak juz to czasem w lato się uda spotkać a w taka pogodę nie mam na co liczyć ze któraś się da namówić