reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

hej, hej. Ja też mam pytanko z innej beczki [emoji14] Powiedzcie mi czy listonosz ma obowiazek przynieś rente mojej babci do domu? Pokłóciła sie dziś ze mną jak zwrócłam jej uwagę, ze nie ma potrzeby co miesiąc dawać mu 10żł, bo to jego obowiazek. Ona twierdzi, ze zaden obowiazek i rownie dobrze moze zostawiac na poczcie :p
Moja ciocia i wujek są listonoszami i faktycznie babcia miała rację [emoji16][emoji16]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Siemka! Wiecie co, byłam dzisiaj u lekarza na nfz po zwolnienie i kazał mi przyjść za 3 tyg na wizytę jak zwolnienie się skończy. Wcale nie patrzył na to kiedy należy zrobić usg. Dobrze że idę z luxmedu 23.11
Czasami nie jestem w stanie ogarnąć zachowania tych lekarzy ...

Czasami nie jestem w stanie ogarnąć zachowania tych lekarzy ...

Ja tez. Niektórzy chyba myślą innymi kategoriami jak my[emoji16]

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

Dziewczyny a ja z innej beczki [emoji4] macie jakieś ulubione i sprawdzone strony z przepisami ? Nudzę się okrutnie i obudził się we mnie masterchef [emoji3]

A drugie pytanko : ma któraś z Was instagrama? Chętnie popodglądam [emoji3] jak ktoś ma to zapraszam . Log. zielinska_gosia

Ja co prawda mało aktywna na insta ale też wysłałam prośbę :)

No nie da się ukryć ze my teraz myślimy tylko o jednym. O naszym dziecku [emoji5][emoji5]

No tak ale wydawało mi się że lekarz prowadzący też powinien mieć na uwadze dobro naszego dziecka. Mogłabym go zmienić i szukać dalej, na pewno jest ktoś normalny ale do niego mi wygodnie, kolejek nie ma i położna fajna.

Dziewczyny spiecie albo leżycie jeszcze na brzuszku ? Bo ja teoretycznie jeszcze bym mogła, bo brzuchol tylko delikatnie się powiększył, ale jakoś tak nie może się przełamać i boje się że cis zrobię bombelkowi

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
hej, hej. Ja też mam pytanko z innej beczki [emoji14] Powiedzcie mi czy listonosz ma obowiazek przynieś rente mojej babci do domu? Pokłóciła sie dziś ze mną jak zwrócłam jej uwagę, ze nie ma potrzeby co miesiąc dawać mu 10żł, bo to jego obowiazek. Ona twierdzi, ze zaden obowiazek i rownie dobrze moze zostawiac na poczcie :p
Ma obowiązek donieść pieniądze do domu, nie robi żadnej łaski. Jeśli babci nie będzie w domu to dopiero wtedy zostawi awizo w skrzynce i pieniądze będą czekały na poczcie. Moja mama pracuje od lat na poczcie i specjalnie przed chwilą pytałam. Więc jak babcia chce dać jakiś "napiwek" to tylko jej dobra wola a nie przymus [emoji3]

7v8rikgnfeynrbw6.png

Do góry