reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Uff... ja już po obiadku. Teraz moge pisać.
Jak bedzie zielinka za wcześnie to sie umowisz na inny termin i tyle. Ja muszę isc jutro bo mi się zwolnienie kończy. Przy okazji sprawdze z gin moje winiki badan itp

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

reklama
Uff... ja już po obiadku. Teraz moge pisać.
Jak bedzie zielinka za wcześnie to sie umowisz na inny termin i tyle. Ja muszę isc jutro bo mi się zwolnienie kończy. Przy okazji sprawdze z gin moje winiki badan itp

m3sxrjjgqx0e3ml8.png
Tylko pewnie drugi termin to kolejne 250 zł [emoji23][emoji16]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mówię o tym 3D na pamiątkę, zastanawiam się kiedy. Jakbym wstrzeliła się między usg na nfz miałabym większą kontrolę nad maleństwem :D Nic to zobaczę. Zostało mi skierowanie z luxmedu na usg to je teraz wykorzystam ale idę 23.11 będzie to 12+4dc z racji na to że moja dzidzia jest ciut młodsza przez długie cykle i opóźnioną owulację. A w czwartek idę po zwolnienie na nfz to się dowiem kiedy mam przyjść i pewnie też mi zrobi :D

Uuu to mocnego żołądka ci życzę. Ja mialam glukozę z obciążeniem w tamtym roku na zakaźnym robioną i pomimo że w ciąży nie bylam to glukoza wygrała

m3sxrjjgqx0e3ml8.png
Wiem :-( juz raz to pilam ze 3 lata temu bo mialam wysoki cukier na czczo :-( a podobno przy policystycznych jajnikach jest wskazane picie glukozy wczesniej. Wiec pije :-( powiedziala Doktor.ze moge dodac cytryny ;-) moze pomoze

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Wiem :-( juz raz to pilam ze 3 lata temu bo mialam wysoki cukier na czczo :-( a podobno przy policystycznych jajnikach jest wskazane picie glukozy wczesniej. Wiec pije :-( powiedziala Doktor.ze moge dodac cytryny ;-) moze pomoze

m3sx9jcg8o411yy9.png
Mi i cytryna nie pomogła ale może dlatego że jednak choroba mnie wtedy zawaliła z nóg w ciągu jednej nocy

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

Do góry