reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny kazda historia przyjscia na swiat malego czlowieka jest wyjatkowa :-)
Mnie od wczoraj tak brzuch ciagnie, nie sa to skurcze bo no spa wogole nie pomaga. Az mnie w pachwinach ciagnie.

reklama
Uff... przeczytałam wszystko i.... zaczynam panikować. Do tej pory nie myślałam o porodzie. Owszem na słuchałam się rodzących kolerzanek ale nie bralam tego mocno do siebie. A teraz? Brrr...

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

Ale historie... Na wspominki was wzięło. Poród to duże przeżycie i każda inaczej to przechodzi. Ja swój też pamiętam doskonale. To raczej nie jest coś przyjemnego ale chyba nie ma co panikować. Każda przez to przechodzi...i to czy będziemy się stresować przed w niczym nam nie pomoże. Pod koniec ciąży będziecie prosić by ten dzień nadszedł jak najszybciej, bo Wielki brzuch, napuchniete nogi i jeszcze kilka takich dolegliwości będzie sprawiało że myśli będą krążyły tylko w opcji...niech ktoś już to że mnie wyjmie....

Ja mam tylko nadzieję że mój poród będzie taki jak pięć porodów mojej koleżanki- bajeczny[emoji3] . Moja znajoma jak ją pytałam po każdym porodzie jak było to właśnie była zachwycona. Moze dlatego ma piątkę dzieci[emoji13]

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

Ja mam tylko nadzieję że mój poród będzie taki jak pięć porodów mojej koleżanki- bajeczny[emoji3] . Moja znajoma jak ją pytałam po każdym porodzie jak było to właśnie była zachwycona. Moze dlatego ma piątkę dzieci[emoji13]

m3sxrjjgqx0e3ml8.png
moja mama też zawsze mówi że ona woli raz na 9 miesięcy nas rodzic ( mnie 1h siostrę 0.5h) niż mieć takie okresy jakie ma ona ;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Byłam dziś na wizycie, nic się nie dowiedziałam ,bo bez USG. Tylko tyle , że bardzo źle robiłam , że brałam paracetamol ,bo w pierwszym trymestrze jest zabroniony. Skierowanie na badania i pobrał mi cytologie. Od rana wymiotuje , więc ledwo dałam radę, a za godzinę do pracy :/

f2w3skjoapwrgv7j.png

Dzien dobry :-) umowilam sie na 7.12 na usg miedzy 11 a 13 tygodniem :-) moj maz idzie razem ze mna i juz sie nie moze doczekac :p ja tez :-) zobaczymy malego czlowieczka po raz.drugi [emoji7]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Dzien dobry :-) umowilam sie na 7.12 na usg miedzy 11 a 13 tygodniem :-) moj maz idzie razem ze mna i juz sie nie moze doczekac :p ja tez :-) zobaczymy malego czlowieczka po raz.drugi [emoji7]

m3sx9jcg8o411yy9.png
Ja jutro idę na usg prenatalne. Niestety sama bo mąż w trasie ale również się cieszę. Ale gdzieś tam w głowie siedzi strach że może być coś nie tak.

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

reklama
Do góry