reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cześć, wszystkim.
Nie wiem co mam robić, zastanawiam się czy nie pojechać dziś albo jutro na szpital.
Miałam czekać do poniedziałku ale czuje się okropnie, od kilku dni mam biegunkę (poranną) i boli mnie przy tym bardzo brzuch. Nie wspominając tragicznych mdłości.
Z drugiej strony nie plamię, nie krwawię w ogóle.
Wiem że nie powiecie mi rób to albo to, ale powiedzcie chociaż co Wy byście zrobiły.
Ja taka biegunke z bolami brzucha mam od poczatku ciazy. ..teraz troche rzadziej ale jest. I to sie zdarza w ciazy..niestety..

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
Zazdroszcze tym dziewczynom ktore na kazdej wizycie maja usg :p ja tez bym chciala a Pani Doktor niestety nie zawsze urzeduje w gabinecie ze sprzetem... ehhh ale juz sie nie mohe doczekac usg do 12 tygodnia i chyba wtedy juz ze swiezym zdjeciem powiemy rodzicom :-D
Czy myslicie ze jesli jutro Pani doktor zalozy mi karte ciazy moge to uczcic zakupem jakis malych slodkich spioszkow ;-) ?

m3sx9jcg8o411yy9.png

Zazdroszcze tym dziewczynom ktore na kazdej wizycie maja usg :p ja tez bym chciala a Pani Doktor niestety nie zawsze urzeduje w gabinecie ze sprzetem... ehhh ale juz sie nie mohe doczekac usg do 12 tygodnia i chyba wtedy juz ze swiezym zdjeciem powiemy rodzicom :-D
Czy myslicie ze jesli jutro Pani doktor zalozy mi karte ciazy moge to uczcic zakupem jakis malych slodkich spioszkow ;-) ?

m3sx9jcg8o411yy9.png
Ja w pierwszej ciąży kupiłam pierwsze skarpetki po pierwszym USG. I takim prezentem powiedziłam mężowi , że ciąża potwierdzona. Potem wiele ubranek kupiłam jeszcze przed 12 TC.

Teraz czekam do tego USG z 12 i też zamierzam kupić pare rzeczy , które upatrzyłam.

f2w3skjoapwrgv7j.png

U mnie imiona już wybrane chyba o tym pisałam ze jak będzie dziewczynka to Agatka jak chłopak to Wojtek ale mąż się ze mną drażni i mówi ze będzie Szczepan:) oczywiście się nie zgodzę

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Moja rok po nas [emoji4] może by chciała wczesniej , ale jej mąż zachowuje zdrowy rozsądek. Z pierwszym dzieckiem też zachował, bo ona sama pewnie by zaszła też tydzień po nas [emoji23]

f2w3skjoapwrgv7j.png
Ja mam taka siostre cioteczna... co ja mialam jak bylysny dziecmi to i ona... urodzila sie tydzien przede mna i jej rodzice nawet moim imie ukradli :p mialam byc Aleksandra a jestem Olga. Myslalam ze w doroslym zyciu jej minie ale nie. Jak sie dowiedziala ze soe zareczylismy i planujemy slub to o malo co kapci nie zgubila i juz byla zareczona we wrzesniu ( my w maju ) i slub brala w czerwcu a my w lipcu ;-) coekawe co zrobi jak dowie sie na swieta o ciazy ? Bo z tym to raczej nie zrobi nic[emoji6]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja w pierwszej ciąży kupiłam pierwsze skarpetki po pierwszym USG. I takim prezentem powiedziłam mężowi , że ciąża potwierdzona. Potem wiele ubranek kupiłam jeszcze przed 12 TC.

Teraz czekam do tego USG z 12 i też zamierzam kupić pare rzeczy , które upatrzyłam.

f2w3skjoapwrgv7j.png
W takiem razie jutro zrobie pierwszy zakup [emoji7]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja mam taka siostre cioteczna... co ja mialam jak bylysny dziecmi to i ona... urodzila sie tydzien przede mna i jej rodzice nawet moim imie ukradli :p mialam byc Aleksandra a jestem Olga. Myslalam ze w doroslym zyciu jej minie ale nie. Jak sie dowiedziala ze soe zareczylismy i planujemy slub to o malo co kapci nie zgubila i juz byla zareczona we wrzesniu ( my w maju ) i slub brala w czerwcu a my w lipcu ;-) coekawe co zrobi jak dowie sie na swieta o ciazy ? Bo z tym to raczej nie zrobi nic[emoji6]

m3sx9jcg8o411yy9.png
Za miesiąc też będzie [emoji23] ja tak właśnie czekam na moją szwagierkę .

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Do góry