Ja taka biegunke z bolami brzucha mam od poczatku ciazy. ..teraz troche rzadziej ale jest. I to sie zdarza w ciazy..niestety..Cześć, wszystkim.
Nie wiem co mam robić, zastanawiam się czy nie pojechać dziś albo jutro na szpital.
Miałam czekać do poniedziałku ale czuje się okropnie, od kilku dni mam biegunkę (poranną) i boli mnie przy tym bardzo brzuch. Nie wspominając tragicznych mdłości.
Z drugiej strony nie plamię, nie krwawię w ogóle.
Wiem że nie powiecie mi rób to albo to, ale powiedzcie chociaż co Wy byście zrobiły.
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Zazdroszcze tym dziewczynom ktore na kazdej wizycie maja usg ja tez bym chciala a Pani Doktor niestety nie zawsze urzeduje w gabinecie ze sprzetem... ehhh ale juz sie nie mohe doczekac usg do 12 tygodnia i chyba wtedy juz ze swiezym zdjeciem powiemy rodzicom
Czy myslicie ze jesli jutro Pani doktor zalozy mi karte ciazy moge to uczcic zakupem jakis malych slodkich spioszkow ;-) ?
Czy myslicie ze jesli jutro Pani doktor zalozy mi karte ciazy moge to uczcic zakupem jakis malych slodkich spioszkow ;-) ?
Emkaa
Niestety . Mnie to bardziej dotknęło niż córkę na szczęście ! Wprost wmurowało.Jak tak można powiedzieć do dziecka ...to okrutne i przykre. Bedac dorosłym można sie poczuć dotknietym a co dopiero czuje dziecko.Współczuje ci.
Emkaa
Ja w pierwszej ciąży kupiłam pierwsze skarpetki po pierwszym USG. I takim prezentem powiedziłam mężowi , że ciąża potwierdzona. Potem wiele ubranek kupiłam jeszcze przed 12 TC.Zazdroszcze tym dziewczynom ktore na kazdej wizycie maja usg ja tez bym chciala a Pani Doktor niestety nie zawsze urzeduje w gabinecie ze sprzetem... ehhh ale juz sie nie mohe doczekac usg do 12 tygodnia i chyba wtedy juz ze swiezym zdjeciem powiemy rodzicom
Teraz czekam do tego USG z 12 i też zamierzam kupić pare rzeczy , które upatrzyłam.
tynka2506
U mnie imiona już wybrane chyba o tym pisałam ze jak będzie dziewczynka to Agatka jak chłopak to Wojtek ale mąż się ze mną drażni i mówi ze będzie Szczepan oczywiście się nie zgodzę
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Ja mam taka siostre cioteczna... co ja mialam jak bylysny dziecmi to i ona... urodzila sie tydzien przede mna i jej rodzice nawet moim imie ukradli mialam byc Aleksandra a jestem Olga. Myslalam ze w doroslym zyciu jej minie ale nie. Jak sie dowiedziala ze soe zareczylismy i planujemy slub to o malo co kapci nie zgubila i juz byla zareczona we wrzesniu ( my w maju ) i slub brala w czerwcu a my w lipcu ;-) coekawe co zrobi jak dowie sie na swieta o ciazy ? Bo z tym to raczej nie zrobi nic[emoji6]Moja rok po nas [emoji4] może by chciała wczesniej , ale jej mąż zachowuje zdrowy rozsądek. Z pierwszym dzieckiem też zachował, bo ona sama pewnie by zaszła też tydzień po nas [emoji23]
Zając Czerwcowy
W takiem razie jutro zrobie pierwszy zakup [emoji7]Ja w pierwszej ciąży kupiłam pierwsze skarpetki po pierwszym USG. I takim prezentem powiedziłam mężowi , że ciąża potwierdzona. Potem wiele ubranek kupiłam jeszcze przed 12 TC.
Teraz czekam do tego USG z 12 i też zamierzam kupić pare rzeczy , które upatrzyłam.
Emkaa
Za miesiąc też będzie [emoji23] ja tak właśnie czekam na moją szwagierkę .Ja mam taka siostre cioteczna... co ja mialam jak bylysny dziecmi to i ona... urodzila sie tydzien przede mna i jej rodzice nawet moim imie ukradli mialam byc Aleksandra a jestem Olga. Myslalam ze w doroslym zyciu jej minie ale nie. Jak sie dowiedziala ze soe zareczylismy i planujemy slub to o malo co kapci nie zgubila i juz byla zareczona we wrzesniu ( my w maju ) i slub brala w czerwcu a my w lipcu ;-) coekawe co zrobi jak dowie sie na swieta o ciazy ? Bo z tym to raczej nie zrobi nic[emoji6]
reklama
Zając Czerwcowy
Hahaha masz racje [emoji23] tylko ze sie nijak nie wyrobi przed czerwcem ;-) a o imioniu mojego dziecka sie nie dowie az do chwili porodu [emoji6]Za miesiąc też będzie [emoji23] ja tak właśnie czekam na moją szwagierkę .