reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Takie głupie, że aż śmieszne, ale myślałam, że to tylko u mnie [emoji23][emoji23][emoji16]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się boje pokazać nowe buty albo kurtkę [emoji23] już nie mówiąc ile razy jej pokazałam co mi się podba a ona to kupiła przede mną.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Ja się boje pokazać nowe buty albo kurtkę [emoji23] już nie mówiąc ile razy jej pokazałam co mi się podba a ona to kupiła przede mną.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Padłam [emoji23][emoji23][emoji16] przyznaje bez bicia, że szwagierka jest 100 razy ładniejsza ode mnie więc nawet w tym samym wygląda lepiej, ale widać, że ma problem z zazdrością i malpuje no

Padłam [emoji23][emoji23][emoji16] przyznaje bez bicia, że szwagierka jest 100 razy ładniejsza ode mnie więc nawet w tym samym wygląda lepiej, ale widać, że ma problem z zazdrością i malpuje no

Na szczęście moja nie jest [emoji23][emoji23] przynajmniej wyszła na ludzi, bo jak ją poznałam to stylem nie grzeszyła [emoji23][emoji23]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Emka ja tez mam psa Borysa! :D tak mi się podobało, ze tak mojego labradora nazwałam, hihi.

U mnie jest kłopot z wyborem imienia. Najpiękniejsze imię jakie dla mnie istnieje dla chłopca- to nazwałam już tak mojego Szymonka :)
Przy pierwszej ciąży mówiliśmy, ze jesli będzie dziewczynka, to będzie Zosia, ale teraz sama nie wiem czy jeszcze mi się aż tak podoba to imię. No i klops. Póki co ani imienia dla chłopca ani dla dziewczynki nie mam :/

Dziewczyny a jakie imiona chodzą wam po głowie? U nas Blanka, Tosia albo Marcelinka a chłopak Igor, Ignaś albo Marcel [emoji3]

U nas dziewczynka na pewno Rozalka. Jednoglosnie. Synek hmm tu jest problem :p Tomek, Rafał, Michał moze Ignaś...Maz nie chce sie zgodzic na Antka bo ...Macierewicz :p a ja cos czuje ze bedzie chłopak ;-) mam takie przeczucie od poczatku. A imiona Max i Bruno niestety i mi kojarza sie z typowymi imionami psimi ;-)

f2w3skjoapwrgv7j.png
[/QUOTE]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ostatnia edycja:
Witaj

Mamy usg tego samego dnia i ten sam wiek ciazy :)
Tez z przygodami ale mam nadzieje ze tym razem zakonczy sir sukcesem.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Rzeczywiście idziemy równo U mnie jest tylko aspekt późnej owulacji bo po roku obserwacji wiem że i tym razem miałam ja ok 18/19 dnia cyklu. Stąd zawsze wg wielkości na usg mam ciążę młodsza o jakieś 4 dni więc jak pójdę na prenatalne to wg usg będę miała pewnie 11+6 lub 12+0 tc według CRL. Ale to różnie wychodziło ostatnio ta różnica wyniosla tylko 2 dni więc to takie w normie wahania.
Muszę zapytać czy macie zlecone badania krwi przed usg prenatalnym tj. PAPP-A i HCG wolna podj. beta? Ja mam je zrobić ok tydzień przed wizytą, żeby wtedy mieć już wyniki.

Emka ja tez mam psa Borysa! :D tak mi się podobało, ze tak mojego labradora nazwałam, hihi.

U mnie jest kłopot z wyborem imienia. Najpiękniejsze imię jakie dla mnie istnieje dla chłopca- to nazwałam już tak mojego Szymonka :)
Przy pierwszej ciąży mówiliśmy, ze jesli będzie dziewczynka, to będzie Zosia, ale teraz sama nie wiem czy jeszcze mi się aż tak podoba to imię. No i klops. Póki co ani imienia dla chłopca ani dla dziewczynki nie mam :/
Spokojnie jeszcze jest czas i znajdziecie te najpiękniejsze.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Moja teściowa jest do przeżycia , ale ma już ukochanego wnusia u swojej córki. Powiedziała do mojej córki , gdy szwagierka była w ciąży- widzisz Amelko już nie będziesz moją ukochaną wnusią. I niech nie będzie. Najważniejsze, że jest ukochana przez swoich rodziców. Poza tym entuzjazmem nie tryska na kolejnego wnuczka.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Jak tak można powiedzieć do dziecka ...to okrutne i przykre. Bedac dorosłym można sie poczuć dotknietym a co dopiero czuje dziecko.Współczuje ci.

Do góry