reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dokladnie! ja tez mam jakos tak ze musze wiedziec czyj imiennik mieszka w moim brzuszku

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
To jest niesamowite [emoji7] nie mogę się doczekać aż w końcu będę mogła przytulic! Ale narazie musze nacieszyć się biciem serduszka i usg [emoji16]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zielinka a slyszalas juz bicie na wizycie? Ja ostatnio- meeeeega uczucie [emoji7]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Słyszałam! Od razu w płacz! Akurat mąż nie mógł być i siostra pojechała ze mną. Czekała w poczekalni a ja wyszłam zapłakana a ona przerażona, że coś nie tak. Powiedziałam jej ze słyszałam [emoji173] płakała ze mną [emoji23][emoji16]

Mi się podoba jeszcze Oscar- mój mąż mówi, że to ten z ulicy sezamkowej co mieszkał w śmietniku [emoji23] i Eryk.

Ja mam wiele skojarzeń z dziećmi z pracy . Takie imiona jsk Szymon, Piotrek, Lena , Maja, Dominika , Kornelia, Franek, Marysia, Julia mi się właśnie kojarzą z nimi wiec odpadają od początku.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Mi się podoba jeszcze Oscar- mój mąż mówi, że to ten z ulicy sezamkowej co mieszkał w śmietniku [emoji23] i Eryk.

Ja mam wiele skojarzeń z dziećmi z pracy . Takie imiona jsk Szymon, Piotrek, Lena , Maja, Dominika , Kornelia, Franek, Marysia, Julia mi się właśnie kojarzą z nimi wiec odpadają od początku.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Domyślam się, że jesteś przedszkolanką? [emoji4] to nie dziwie się ze mnóstwo skojarzeń [emoji16]

Dziewczyny a jakie imiona chodzą wam po głowie? U nas Blanka, Tosia albo Marcelinka a chłopak Igor, Ignaś albo Marcel [emoji3]

U nas tez Blanca dla dziewczynki a dla chłopca wstępnie Alex.Od razu dodam że imiona typowo Polskie nie wchodzą w gre bo nie mieszkamy na stałe w Polsce i dziecko nie bedzie sie tutaj wychowywac.

reklama
U nas tez Blanca dla dziewczynki a dla chłopca wstępnie Alex.Od razu dodam że imiona typowo Polskie nie wchodzą w gre bo nie mieszkamy na stałe w Polsce i dziecko nie bedzie sie tutaj wychowywac.
Cudownie imię Alex. Mam siostrzenica Alexa, najslodszy chłopak na świecie [emoji7] tez mieszka za granicą

Do góry