xxsweetheart94xx
Aktywna w BB
Wroniasta i zycze Ci tego zdrowego synka imie wybrane?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też zupełnie inaczej niż w pierwszej. Ja na poczatku ciąży miałam przeczucie na chłopca , ubrania oglądałam. Potem miałam na dziewczynkę teraz już mi wszystko jedno . Córkę mam , spelniłam swoje marzenia już 4 lata temu. Czekam na informacje czy zdrowe a płeć będzie jak wisienka na torcie.Oczywiscie ze najwazniejsze aby bylo zdrowe. Ale nie oszukujmy sie... 90% z nas ma faworyta. ja króla jyz mam, gdyby okazalo sie ze tym razem kroliwa OSZALALABYM ze szczescia
Co do przeczuc hmm czuje sie inaczej niz w pierwszej ciazy- inaczej mnie "boli" to czy tamto, mam ochote na inne rzeczy itp ale boje sie ze moge sobie wmawiac bo bardzo chce córe... [emoji46] czekam na usg na ktorym poznam plec [emoji16]
eeee ciągle kłócimy się z mężulkiem o imię ja wolałabym np Paweł, Szymon, Borys.. a mąż wymyśla jakieś udziwnioneWroniasta i zycze Ci tego zdrowego synka imie wybrane?
Też bardzo mi się podobają wszystkie 3. I najbardziej mnie wkurza jak mowie imię a mąż " a nie bo wiesz znam takiego i takiego. .. " [emoji23][emoji16] stereotyp imienia. Czasami się sprawdza, ale raczej nie często [emoji3]eeee ciągle kłócimy się z mężulkiem o imię ja wolałabym np Paweł, Szymon, Borys.. a mąż wymyśla jakieś udziwnione
My chcemy Lile ( Mój chce Lily- a ja tak średnio) albo Kornele, a chłopiec Artur lub Kubuś Mamy ogromne rodziny i większość fajnych imion jest już kilkukrotnie.Dziewczyny a jakie imiona chodzą wam po głowie? U nas Blanka, Tosia albo Marcelinka a chłopak Igor, Ignaś albo Marcel [emoji3]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli bedzie syn nazwijcie go Antek a tak na powaznie moj krol ma tak na imieU nas na 90% Pola/ Adam.
Ale podoba mi się też Hania, Lili, Kaja, Blanka.
Dla chłopca : Antek, Kuba, Nikodem
Taaak jak mój - pytam się jakie imię dla chłopca to on , że mu się podoba : Aaron !!!! [emoji44] jeszcze mówił, że Daniel- ale ja nie mogę - mi się kojarzy z Jeleniem[emoji23]eeee ciągle kłócimy się z mężulkiem o imię ja wolałabym np Paweł, Szymon, Borys.. a mąż wymyśla jakieś udziwnione
hahahhahahahaha mamy to samo ja że może Rysiek -- nie bo Rysiek z klanu, ja że Borys -- nie bo taki stary dziadek jest , pan Borysek w Kiepskich, ja że Paweł , Szymon - nie bo ma takiego głupiego kolegę itpTeż bardzo mi się podobają wszystkie 3. I najbardziej mnie wkurza jak mowie imię a mąż " a nie bo wiesz znam takiego i takiego. .. " [emoji23][emoji16] stereotyp imienia. Czasami się sprawdza, ale raczej nie często [emoji3]
Mój mąż to samo...Też bardzo mi się podobają wszystkie 3. I najbardziej mnie wkurza jak mowie imię a mąż " a nie bo wiesz znam takiego i takiego. .. " [emoji23][emoji16] stereotyp imienia. Czasami się sprawdza, ale raczej nie często [emoji3]