reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dzisiaj dopadło mnie okropne zmęczenie i osłabienie. Myślicie, że to może być brak jakichś witamin? Ledwo odkurzyłam mieszkanie, chce mi się strasznie spać itp. Też tak miałyście? Teraz biorę kwas foliowy i tran.

A ja mam oststnio gloda..wiec zjem cos po czym jak sie najem to mnie muli...i generalnie nic mi nie smakuje...

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

Dzisiaj dopadło mnie okropne zmęczenie i osłabienie. Myślicie, że to może być brak jakichś witamin? Ledwo odkurzyłam mieszkanie, chce mi się strasznie spać itp. Też tak miałyście? Teraz biorę kwas foliowy i tran.
Ja czasem wracam z pracy i idę spać , bo nie mam siły na nic. Dziś mam więcej energii. Pierwszy trymestr najgorszy.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Zola91 ja jak robiłam badania przed ciążą miałam niską hemoglobinę i niedobór żelaza, kupiłam Actiferol fe żelazo i powiem Ci , że czułam się świetnie jak brałam to żelazo. :D

Byłam właśnie w tesco po test ciążowy pepino, bo okazało się, że nie mam testów tych bardzo czułych, jeszcze promocja była 1 +1 gratis, nie wiem czy w poniedziałek opłaca się testowac to będzie 20 dzień cyklu, a dziś strasznie mnie boli głowa.

Trzymam kciuki Ania@ :) My się staraliśmy 10 miesięcy i zrobiłam w tym czasie około 35 testów, kupowalam je w pakietach po 15 :p Mam nadzieję, że dla Ciebie okaże się szczęśliwy ;)

reklama
Do góry