reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ciężko jest tak czekac no ale co zrobic. A w którym cyklu Wam się udało?
My już długo myśleliśmy w sumie od 2 lat się nie zabezpieczaliśmy. W między czasie zminiłam pracę, zrobiliśmy remont i doszłam do wniosku, że musimy się bardziej postarać [emoji1] zebrałam informacje o dniach płodnych i w sumie to w sierpniu się nie udało, dopiero we wrześniu [emoji5] myślałam, że też nic nie wyszło, bo nie mam żadnych objawów. W pierwszej ciąży od początku milon symptomów . Nie wytrzymałam i dzień przed miesiączką zrobiłam test - taki czuły. Były 2 kreski , w środę zrobiłam drugi już taki zwykły strumieniowy z rossmana i też 2.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie aktywność fizyczna ma dobry wpływ na ciążę , ale nie przez aż tak wiele godzin. [emoji4] musimy chodzić na spacery [emoji5] podobno łatwiejszy poród jest zasługą aktywności fizycznej.

Dziewczyny czy tylko ja tak mam? już się zastanawiam gdzie postawić łóżeczko i jakie. Oglądam ubranka dla noworodków, wózki a przecież jeszcze nawet nic nie wiadomo na 100% [emoji23]

Emka ja mam tak samo oglądam już wózki dla noworodka i dwulatka :D Wasze starszaki jak miały 2 latka chciały jeszcze jeździć w wózku?

svchs65gg8talrm7.png

Anika84 ja też zastanawiam się czy mój prawie dwulatek w czerwcu będzie chciał jeździć w wózku. Szczerze mówiąc bardzo chciałabym uniknąć podwójnego wózka. Zastanawiam się czy sama dostawka by nie wystarczyła w razie w.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Anika84 ja też zastanawiam się czy mój prawie dwulatek w czerwcu będzie chciał jeździć w wózku. Szczerze mówiąc bardzo chciałabym uniknąć podwójnego wózka. Zastanawiam się czy sama dostawka by nie wystarczyła w razie w.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem wam, że do mojego przedszkola nawet 5 latki rodzice przywożą w wózkach [emoji23][emoji23] to nic, że nogi się ciągną prawie po ziemi. Ja zrezygnowałam z wózka jak córka miała 2 lata .

Cześć, dziewczyny!
Czytam Was od kilku dni. Dzisiaj na teście wyszły dwie wyraźne kreski, więc wreszcie mogę do Was dołączyć! :) To moja pierwsza ciąża, termin na 17.06.
Do lekarza chcę iść jak już będzie serduszko, żeby się nie nakręcać. Ma razie mam delikatne objawy: zgaga i ciągnięcie podbrzusza. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze!
Pozdrawiam Was wszystkie :)
Gem
Hej!!! Witamy na pewno wszystko jest ok :) Objawy idealne jak na ten czas ciąży nie masz się co martwić :)

reklama
Do góry