reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja o dziwo czuje, ze ciaza sluzy mojemu wygladowi...poznikały mi krostki i wlosy sie poprawiły...piersi ze sflaczałych zrobiły sie nabrzmiale i jędrne...
W poprzedniej ciąży tez tak wygladalam super i wróżyli mi chlopca...za to od 7 msca zaczelam wygladac okropnie...
Zawsze chcialam miec więcej niz jedno dziecko a teraz mam jakoes glupie myślenie...ze sobie nie poradze, ze moja Corka bedzie pokrzywdzona...hormony mi chyba odbieraja optymizm i mozg.Ciezko mi sobie wyobrazic, ze moge pokochać kogos tak jak Corke...Pewnie gdy zobacze Malenstwo na usg to zapałam uczuciem...
Ech... Takie tam mysli nocne bezsennej ciężarówki. [emoji19]

Sent from my LG-K420 using Forum BabyBoom mobile app
A ja właśnie jak widzę moje dzieci to sobie myślę jak ja je kocham i skoro je tak kocham to jak mogę nie kochać później nowego maluszka. Oni są ze mną jakby byli całe życie

reklama
Dziewczyny co pijecie w ciazy? Jakie herbaty? Pijecie zwykla czarna herbate??

uwo9dqk323h73wzt.png
Herbatę piję ale rzadko... U mnie przez mój refluks tylko woda wchodzi... :-)

hchy3e3kytsrn59e.png

Bożeeee jak dziś przeżyć dzień w pracy? Roboty mam całą masę, a chęci i siły w ogóle [emoji54] Wszystko dziś na tempo [emoji53]

hchy3e3kytsrn59e.png

reklama
Do góry