reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Emkaa, Kum gratuluje! Kogos pominelam? Jesli tak to przepraszam, w natloku tylu postow ciezko mi sie ogarnac ;).

Co do atrakcyjnosci, to ja tez czuje sie kiepsko, wypryszczylo mnie zwlaszcza na dekolcie. I wstyd sie przyznac, Wy tu o farbowaniu, a mi nawet glowy sie nie chce umyc... Kiedys mylam codziennie, teraz co 3 dni. Pranie sie wysypuje z kosza, przydaloby sie posprzatac itp, a ja głownie kursuje miedzy lozkiem a toaleta :p.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie to minie, też miałam kryzys. Syf w okul a ja w łóżku ale już jest coraz lepiej. Mieszkanie ogarniete wczoraj na pul dnia sama wyszłam i dziś próbuje zebrać się do wyjścia ;)
Ktoś pisał o bólu pleców. Ja mam dość często ponoć między innymi przez tylozgiecie macicy. Nic z tym nie zrobię. Wspomnienia o tym lekarzowi na wizycie.

Witajcie :) Kasiu, ciężki dzień ale dasz radę :* Ja ostatnio również mam mega nieogarnięcie, czuje sie brzydka, gruba(?) i w ogóle.. mam wrażenie, że moje włosy zaraz po umyciu są tłuste :p
Aaa miałam wczoraj wizytę u lekarza. z OM 6t4d, z usg 6t6d. Słyszałam serduszko <3 niesamowite uczucie. No ale z dwóch pęcherzyków został jeden. Jest mi bardzo przykro, bo mój mężczyzna źle zareagował, chodził cały wieczór sfochowany, że nie bedzie blizniaków. Zupełnie jakby to była moja wina :(
Termin mam na 17 czerwca.

No to mimo wszystko aanjaa gratulacje. Na tak wczesnym etapie to nawet nie wiadomo czy to był dzidziuś [emoji54] a z mężem poczekaj, przejdzie mu[emoji4]
No to Suelen zostałas sama duble mamą . Trzymam [emoji109][emoji109][emoji109] za wszystkie wizytujace mamy [emoji1]

na głupotę nic nei poradzisz :) mnie paru złośliwców tez tak podsumowało, ze to syndrom 500 +, pominę milczeniem fakt że to moje pierwsze dziecko i prawdopodobnie ostatnie. tez mi żal pracy, jestem na stanowisku kierowniczym, całkiem fajnie zarabiam jak na nasze warunki. boje sie ze po macierzynskim nie bede miała za bardzo do czego wracac, zwłaszcza ze swoje lata mam to o nową pracę tez moze byc trudno. ale na razie o tym nie myślę, co ma byc to będzie. ale faktycznie wkurzające są takie gadki.. na ale cóż, każdy mierzy własną miarą :)

Hej wroniasta! Zaglądasz tu jeszcze?
Napisz koniecznie co u Ciebie, bo zaczynam się martwić gdzie nam zniknęłaś :)

Cześć, powodzenia na badaniach! Nie pamiętam, które mają wizyty bo czytam posty i zaraz zapominam co było [emoji6]
Ale trzymam kciuki za Was! [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Ja piję herbatę rooibos i ziołowe (pokrzywa, koper), Inkę, dużo wody, czasem soki, herbaty owocowe rzadko i kilka razy słabą kawę z mlekiem :)

Nie można jeść surowego mięsa i ryb, a sery pleśniowe jeśli są z pasteryzowanego mleka to wolno. Czyli Turek, President można, bo są pasteryzowane i nie mają bakterii.

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Witajcie :) Kasiu, ciężki dzień ale dasz radę :* Ja ostatnio również mam mega nieogarnięcie, czuje sie brzydka, gruba(?) i w ogóle.. mam wrażenie, że moje włosy zaraz po umyciu są tłuste[emoji14]
Aaa miałam wczoraj wizytę u lekarza. z OM 6t4d, z usg 6t6d. Słyszałam serduszko <3 niesamowite uczucie. No ale z dwóch pęcherzyków został jeden. Jest mi bardzo przykro, bo mój mężczyzna źle zareagował, chodził cały wieczór sfochowany, że nie bedzie blizniaków. Zupełnie jakby to była moja wina :(
Termin mam na 17 czerwca.

Gratuluję serduszka! [emoji1]
Ciekawe, że jednego pęcherzyka nie ma. Wiadomo, że nie miałaś na to wpływu! Nie martw się, wszystko jest ok. Najważniejsze, żeby serduszko sprawnie biło!
Mamy ten sam termin [emoji8]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

U mnie dzisiaj wizyta o 13 czuje duży niepokój . Dzisiaj jest pierwszy dzień od dawna kiedy się lepiej czuje prócz oczywiście bólu głowy który się utrzymuje

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

reklama
Do góry