reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Emkaa tal bylam na wizycie :)
Wszystko ok piekne 7mm i serduszko bije [emoji171] naczekalam się 2h w poczekalni ale warto bylo [emoji7]

oar8s65gmlqg37sx.png
Cudowne wiesci [emoji7]

reklama
I rozlicza z kosztów? :p:p:p

A ja czuję się z wyglądu bosko. Chociaż z ruchem gorzej, taka zastana jestem. Niech minie pierwszy trymestr i wracam do ćwiczeń.

Macica rośnie wiec można to wyczuć. Zresztą lekarz tez zazwyczaj sprawdza jej miękkość od zewnątrz ;)

Byłam na badaniach. Niektóre normy przekroczone, może ze.względu na ciążę. Czekam na opinię gina

I rozlicza z kosztów? :p:p:p

A ja czuję się z wyglądu bosko. Chociaż z ruchem gorzej, taka zastana jestem. Niech minie pierwszy trymestr i wracam do ćwiczeń.

Macica rośnie wiec można to wyczuć. Zresztą lekarz tez zazwyczaj sprawdza jej miękkość od zewnątrz ;)

Byłam na badaniach. Niektóre normy przekroczone, może ze.względu na ciążę. Czekam na opinię gina
Na szczęście nigdy mnie nie rozliczał z moich wydatków [emoji12] Choć przy mojej rozrzutności może powinien [emoji23] Bo dla mnie odłożyć cokolwiek graniczy z cudem, wszystko przerobię i wydam [emoji23][emoji23][emoji23]

hchy3e3ksrymet2d.png

A ja o dziwo czuje, ze ciaza sluzy mojemu wygladowi...poznikały mi krostki i wlosy sie poprawiły...piersi ze sflaczałych zrobiły sie nabrzmiale i jędrne...
W poprzedniej ciąży tez tak wygladalam super i wróżyli mi chlopca...za to od 7 msca zaczelam wygladac okropnie...
Zawsze chcialam miec więcej niz jedno dziecko a teraz mam jakoes glupie myślenie...ze sobie nie poradze, ze moja Corka bedzie pokrzywdzona...hormony mi chyba odbieraja optymizm i mozg.Ciezko mi sobie wyobrazic, ze moge pokochać kogos tak jak Corke...Pewnie gdy zobacze Malenstwo na usg to zapałam uczuciem...
Ech... Takie tam mysli nocne bezsennej ciężarówki. [emoji19]

Sent from my LG-K420 using Forum BabyBoom mobile app

Od wczoraj mi sie forum nie otwieralo.. kolko zamiast sie krecic i ladowac - stalo w miejscu..dzis zainstalowalam jeszcze raz i sie zalogowalam i mam nadzieje, ze bedzie ok..

Gratuluje tak pieknych i duzych dzieciaczkow juz [emoji4][emoji172]

A ja o dziwo czuje, ze ciaza sluzy mojemu wygladowi...poznikały mi krostki i wlosy sie poprawiły...piersi ze sflaczałych zrobiły sie nabrzmiale i jędrne...
W poprzedniej ciąży tez tak wygladalam super i wróżyli mi chlopca...za to od 7 msca zaczelam wygladac okropnie...
Zawsze chcialam miec więcej niz jedno dziecko a teraz mam jakoes glupie myślenie...ze sobie nie poradze, ze moja Corka bedzie pokrzywdzona...hormony mi chyba odbieraja optymizm i mozg.Ciezko mi sobie wyobrazic, ze moge pokochać kogos tak jak Corke...Pewnie gdy zobacze Malenstwo na usg to zapałam uczuciem...
Ech... Takie tam mysli nocne bezsennej ciężarówki. [emoji19]

Sent from my LG-K420 using Forum BabyBoom mobile app
To tylko mysli podsycane strachem przed nieznanym i ciaza [emoji6] i pokochasz nowe dziecko jak wczesniejsze i dasz sobie rade..tez mialam takiego swira w 2 ciazy ale to czym blizej porodu tym latwiej [emoji6] glowa do gory

reklama
Do góry