martynaaa13
Zaangażowana w BB
gratulacje ;*Aa ja czuje sie juz dobrze [emoji4] w niedziele urodzilam o 22.30 i wczoraj wyszlysmy do domku [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje ;*Aa ja czuje sie juz dobrze [emoji4] w niedziele urodzilam o 22.30 i wczoraj wyszlysmy do domku [emoji5]
A mi piersi aż tak sie nie powiększyly i sie zastanawiam czy bede miec pokarm..
Zdania są rozne a i tak skora malucha sam zweryfikuje czego potrzebuje. Na te chwile mam tylko zapas mąki ziemniaczanej do cialka i pupy, masc bepanten i krem z rossmana z cynkiem i bez cynku na odparzenia i sol fizjologiczna do przemywania.Może któraś z was ma chwilę i zechcę wspomóc wiedzą takiego świezaka jak ja,bylam dziś na zakupach kupilam kilka kosmetyków do pielegnacji i tu pytanie do was ,jakich lini kosmetyków wy uzywalyscie/uzywacie przy swoich maluchach?Ostatnio naczytalam sie ze to uczula to za duzo chemii i mam mętlik w głowie
Ja do kąpieli uzywam emolium bo mala ma rumien noworodkowy i bardzo delikatna skorke co do kremow to mam zapas roznych ale poki co polozne poradzily uzywac samej oliwki bo ta skorka jest za delikatna na rozne te kremy, ale na pupke chyba bede musiala cos innego stosowac bo Gabi dostala uczulenia na pampersy pampers i na happy i jak narazie dobre sa dada z biedry [emoji23] (taka oszczędność heh ) , tak jak Olga mam sol fizjologiczna do przemywania oczek i te gaziki nasaczone do pepka [emoji5]Może któraś z was ma chwilę i zechcę wspomóc wiedzą takiego świezaka jak ja,bylam dziś na zakupach kupilam kilka kosmetyków do pielegnacji i tu pytanie do was ,jakich lini kosmetyków wy uzywalyscie/uzywacie przy swoich maluchach?Ostatnio naczytalam sie ze to uczula to za duzo chemii i mam mętlik w głowie
taaa też czytałam i miałam kupione kosmetyki z idealnymi składami... a moja łuszcząca się jaszczurka bardzo szybko sprowadziła mnie na ziemie.Może któraś z was ma chwilę i zechcę wspomóc wiedzą takiego świezaka jak ja,bylam dziś na zakupach kupilam kilka kosmetyków do pielegnacji i tu pytanie do was ,jakich lini kosmetyków wy uzywalyscie/uzywacie przy swoich maluchach?Ostatnio naczytalam sie ze to uczula to za duzo chemii i mam mętlik w głowie
To właśnie u mojego po dadach było mega uczulenie. U nas najlepiej się sprawdziły i nadal sprawdzają przy 2 te z rossmanna.pieluchy kupilam z dady bo połozne mówily u nas w szpitalu że one jako jedyne nie uczulają ,wiec mam paczkę 1 i 2 . a od szwagierki dostalam paczkę pampersów 1