reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Pocieszające, chociaż sama nie jestem :) Chyba też pójdę po farbę, włosy będą odwracać uwagę od reszty hahaha wysmarowałam się pastą do zębów, jak byłam młoda nie raz pomagało....

reklama
KaSia86 w ciąży czesto kolory farby wychodza inne :)

wniduay3s76h08au.png
No i nici z mojego pięknego blondu [emoji23]

hchy3e3ksrymet2d.png

Moje dziecko dzis z bólem gardla i gorączka poszlo spac. Jutro ciezki dzien przez to mnie czeka ;/ bo o 6.30 musze ja zawiesc do mamy zeby na 8 zdążyć do pracy. W pracy do 12 i musze sie tak ogarnac ze wszystkim żeby na 14 zdążyć do lekarza który jest zupenie w innym mieście. . pozniej po córkę i wieczorem mam klientkie w domu.a jeszcze basen nom ale to juz chyba sobie daruje :/ czuje ze jutro dlugi dzien mnie czeka

wniduay3s76h08au.png

Jak czytam te wasze posty o wizytach u lekarza to zaczynam się sama martwić bo ja na pierwszej byłam w 5-6 tygodniu jakoś następną wizytę mam dopiero po miesiącu czy to nie za rzadko ? wtedy mam tez zrobić wszystkie podstawowe badania odrazu na wizyte , by mieć wyniki . Dziwnie się czuję bo u mnie wszystko w sumie w porządku oprócz apetytu na słodkie okropnego i obolałych piersi . Brzuszek troszkę urósł , ale nie wiem czy od tej tony słodkości czy już dzidzia rośnie . Dziś zaczyna mi się 9 tydzień a tu już 2,5kg do przodu a nie chcę skończyć ciąży na 20+ :))) Jakie rady na ten apetyt na słodkie ?

A tam po za tym to ogromne gratulacje za pozytywne wyniki na wizytach.
Emkaa to już dzidzia taka duża ??? Supeeer :) i jak na ten czas to wydaję mi się spora ja miałam USG na wizycie w 6 tyg to miałam dopiero pęcherzyk 11mm :)
U mnie 8 tydzień - dzidzia 1,24 a pecherzyk 3,8

reklama
Do góry