reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A tak apropo bólu spojenia łonowego...ma ktoś?? Kurde pierwszy raz mam takie coś,wcześniej nie wiedziałam co t za ból. Ale dziś katastrofa! Przy wstawaniu,chodzeniu,staniu. I to od dziś taki silny,że szok. Na dodatek ból w dole brzucha! A ból w spojeniu łonowym to taki ciągnący. Może któraś podpowie od czego może to być? Położna powiedziała,że dzidzia się obniża a gin,że już dwa tyg wcześniej szedł w dół więc może uciskać na nerwy. Z kolei w szpitalu powiedzieli,że to mogą być też bóle...hmmm..sama nie wiem co już myśleć...każdy mówi co innego a ty bądź mądra i myśl kto ma rację!

reklama
A co do przepowiadaczy to nie wiem czy je mam [emoji848] brzuch mi twardnieje na pare min czasem i tak jakby skory brakuje ale nie wiem czy to to [emoji41] a ogólnie mam bóle okresowe często ale takie ciagle raczej promieniujące na uda i czasem aż takie prądy w pipce [emoji33][emoji33][emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Myśle ze rozstępy to kwestia genetyki tez :) bo odżywiam się zdrowo nie leżę na kanapie ciagle a mimo to mam paskudne :) Moja mama ma identyczne po ciąży tylko wiadomo z biegiem lat są jaśniejsze :) tez będę szukać czegoś co je rozjaśni bo wiem ze zniknąć nie znikną nigdy [emoji43]

A co do przepowiadaczy to nie wiem czy je mam [emoji848] brzuch mi twardnieje na pare min czasem i tak jakby skory brakuje ale nie wiem czy to to [emoji41] a ogólnie mam bóle okresowe często ale takie ciagle raczej promieniujące na uda i czasem aż takie prądy w pipce [emoji33][emoji33][emoji33]

Foxy ty to jesteś dobra! Prądy w pipce?? Hmmm...co to znaczy??

Haha No nie wiem jak to inaczej opisać wybaczcie [emoji23][emoji23][emoji23]takie chwilowe jakby spięcie hmmm No nie wiem dziwne uczucie takie

reklama
Do góry