Veronika_k
Fanka BB :)
hej dziewczynki kjakieś 20 min zajeło mi odczytanie postów z wczoraj i dzis ;D
wczoraj popołudniu wzieły mnie takie skucze i bóle krzyża ze myslalam ze urodze ,ale stwierdziłamm ze najpierw ogarnę sypialnie i resztę domu ,bo tesciowa i mąż tego sami nie zrobia jak bd w szpitalu,wiec poodkurzalam,przetarłam szafki ,półki i komody, wymyłam lustro , zmylam podlogi wykąpalam sie i stwierdzilam czekam na męza i jak sie połozylam tak i zasnelam i obudzilam sie jak ręką odjął i się tak wkurzylam ,ze to wszystko na marne poszło
na poprawę humoru zamówilam malemu lezaczek bujaczek Kinderkraft unimo 5w 1
noc minela w miarę dobrze,spalam jak zabita wstalismy szybkie sniadanko no i na zakupy
a teraz gdy wrocilismy to siadlam do laptopa i nadrabiam
a no i na wadze rano ujrzalam 76,5 kg,ciekawe jak tam waga malego dwa dni i wszystkiego się dowiemy
To jest właśnie to!!! Też tak mnie w niedziele wzięło! Miałam ochotę się położyć ale chłop mnie powstrzymał i poszliśmy na spacer. To był mój najgorszy spacer w życiu! W sumie to zrobiliśmy jedną rundę dookoła wioski bo ledwo szłam,tak mnie bóle od brzucha do pachwin ciągły. W domu doszedl ból w dole brzucha jak przed okresem i stwierdziliśmy,że to to. Zadzwoniłam do szpitala kazali godzine odczekać. Łaziłam tą godzinę po mieszkaniu bez przerwy. Odstępy między skurczami co 20,15 i 10min. Mąż odwiozł dzieci do teściów,wrócił powiedział,ze możemy jechać a tu nagle wszystko ustało! Myślałam,że pęknę ze śmiechu a on aż kipiał ze złości!