Ajjj.. Zrobiłam dziś test ciążowy i nawet bladziutkiej drugiej kreski nie ma Okres miałam mieć wczoraj, i nie ma... Może z tych nerwów mi się spóźni Szkoda... Dziewczyny trzymam za Was kciuki, i mam nadzieję, że jeżeli nie będę czerwcową mamusią, to uda mi się być lipcową Buziaki :*
reklama
anika84
Fanka BB :)
Widzę że mój suwak działa już idealnie może musiał nie rozkręcić Cieszę się że jest nas tyle a będzie jeszcze więcej no i kiedy będziemy już na L4 to nie będziemy mogły nadrobić naszych wpisów W ciąży z synkiem byłam w Kwietniowkach 2015 i do tej pory mamy kontakt poprzez grupę na Facebooku.
U Babci na Śląsku dziś lepsza pogoda bo nie pada i nawet gdzieś tam słoneczko się przebija, teraz mamy drzemkę z synkiem a po drzemce obiadek i wypad na zakupy po jesienne buty dla Małego
Życzę Wam miłego dnia !
U Babci na Śląsku dziś lepsza pogoda bo nie pada i nawet gdzieś tam słoneczko się przebija, teraz mamy drzemkę z synkiem a po drzemce obiadek i wypad na zakupy po jesienne buty dla Małego
Życzę Wam miłego dnia !
s.michalina
Mi sie suwak zmienia co 3 dni
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Kum jak miło Cię tu widzieć
Dzień dobry jestem w ciąży i dobrze mi z tym
Na wizycie gin pokazał mi pecherzyk ciążowy i zoltkowy z czymś pulsujacym co jeszcze nie było sercem. Kazał zjawić się 18.10. Żeby potwierdzić. Zobaczymy, oby serduszko biło.
s.michalina
Chyba lipcowki lubią duety
Dwa tygodnie to jak cała wieczność...
Dwa tygodnie to jak cała wieczność...
Kum
Chyba tak
Czekanie zdecydowanie najgorsze. Ja ze wzgledu na swoja historie dostaje lekkiej paranoi. Ale dzis mialam lekki mdlosci ktore mnie bardzo ciesza
Dla wyjasnienia napisze ze ja i michalina bylysmy razem na forum przy pierwszym dziecku
Czekanie zdecydowanie najgorsze. Ja ze wzgledu na swoja historie dostaje lekkiej paranoi. Ale dzis mialam lekki mdlosci ktore mnie bardzo ciesza
Dla wyjasnienia napisze ze ja i michalina bylysmy razem na forum przy pierwszym dziecku
KaSia86
Super dziewczyny! Jakbyście się umówiły [emoji12]Chyba tak
reklama