reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ajjj.. Zrobiłam dziś test ciążowy i nawet bladziutkiej drugiej kreski nie ma :( Okres miałam mieć wczoraj, i nie ma... Może z tych nerwów mi się spóźni :( Szkoda... Dziewczyny trzymam za Was kciuki, i mam nadzieję, że jeżeli nie będę czerwcową mamusią, to uda mi się być lipcową :) Buziaki :*

reklama
Ladyred trzymamy kciuki !

svchs65gg8talrm7.png

Widzę że mój suwak działa już idealnie może musiał nie rozkręcić :) Cieszę się że jest nas tyle a będzie jeszcze więcej no i kiedy będziemy już na L4 to nie będziemy mogły nadrobić naszych wpisów :) W ciąży z synkiem byłam w Kwietniowkach 2015 i do tej pory mamy kontakt poprzez grupę na Facebooku.

U Babci na Śląsku dziś lepsza pogoda bo nie pada i nawet gdzieś tam słoneczko się przebija, teraz mamy drzemkę z synkiem a po drzemce obiadek i wypad na zakupy po jesienne buty dla Małego :)

Życzę Wam miłego dnia !

svchs65gg8talrm7.png

Mi sie suwak zmienia co 3 dni :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Kum jak miło Cię tu widzieć :D :D :D

Dzień dobry jestem w ciąży i dobrze mi z tym ;)
Na wizycie gin pokazał mi pecherzyk ciążowy i zoltkowy z czymś pulsujacym co jeszcze nie było sercem. Kazał zjawić się 18.10. Żeby potwierdzić. Zobaczymy, oby serduszko biło.

Michalina to bardzo dobry znal ze tu jestes!! Dla nas obu :)trzymam kciuki za usg!!

Ja robilam hcg. Jest dobre. Lekarz 12.10. Mialam isc 18.. Ale nie dam rady tyle czekac :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Chyba tak :)

Czekanie zdecydowanie najgorsze. Ja ze wzgledu na swoja historie dostaje lekkiej paranoi. Ale dzis mialam lekki mdlosci ktore mnie bardzo ciesza :)

Dla wyjasnienia napisze ze ja i michalina bylysmy razem na forum przy pierwszym dziecku :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Chyba tak :)

Czekanie zdecydowanie najgorsze. Ja ze wzgledu na swoja historie dostaje lekkiej paranoi. Ale dzis mialam lekki mdlosci ktore mnie bardzo ciesza :)

Dla wyjasnienia napisze ze ja i michalina bylysmy razem na forum przy pierwszym dziecku :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Super dziewczyny! Jakbyście się umówiły [emoji12]

hchy3e3kuymdy6n0.png

reklama
Do góry