reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Martusia, Zola ech, Wy to sie naczekacie. Nie zazdroszcze. Opieka dla ciezarnych w PL rzeczywiscie jest w porzadku, nie mamy na co narzekac.
Aganea przykro mi z powodu synka...
Kum, Vanilia gratuluje ładnych betek :)

Witam wszystkie nowe czerwcowe mamusie. Mnie tez lekkie mdlosci dopadaja czasem, ale naprawde lekkie. W sumie ciesze sie, bo w pierwszej ciazy nameczylam sie co najmniej za dwie :p. A tak poza tym to czesto nadal nie czuje sie jakbym byla w ciazy, wieczorem mam pełno energii, spac mi sie nie chce. A niby z reguly druga ciaza gorsza hmmm...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mialam mierzone hcg calkowite a noe bet hcg. One maja inne normy wiec trudno pprownac.

Mialam wynik w wtorek 5200, dzis 9100. Norma na 6tc jezt 158-32000... Wiec nie da sie tego porownac miedzy dwoma osobami.. Wazne czy rosnie.
OM 27.08.2016

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Witajcie, ja ukradkiem do Was dołączę, choć na razie jestem na etapie pomiaru bety. Gin powiedziała, żeby na razie nie nastawiać się na żadną ewentualność. W poniedziałek miałam 46, a wczoraj ponad 90 bety, jutro idę na kolejne badanie. A do lekarza idę 11 października. Stresa mam wielkiego, bo i starań było dużo.
Pozdrawiam Was serdecznie

Sunday_ witaj :). Ja dzwonilam wczoraj do lekarza, ale kazali mi zadzwonic w poniedzialek, bo jeszcze jakiejs tam listy nie maja. Wiec nadal nie wiem kiedy wizyta.
Kasia86 beta ladnie rosnie :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie, ja ukradkiem do Was dołączę, choć na razie jestem na etapie pomiaru bety. Gin powiedziała, żeby na razie nie nastawiać się na żadną ewentualność. W poniedziałek miałam 46, a wczoraj ponad 90 bety, jutro idę na kolejne badanie. A do lekarza idę 11 października. Stresa mam wielkiego, bo i starań było dużo.
Pozdrawiam Was serdecznie
No to chyba beta sama z siebie bez ciąży nie przyrasta? Wiadomo,że każda z nas się martwi na początku... U mnie też wyniki bety za wysokie nie były a i tak się strasznie cieszę, bo wiem, czuję że wszystko będzie dobrze :-)
Trzymam kciuki za pozytywny wynik badań ;-)

hchy3e3kuymdy6n0.png

reklama
Do góry