reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mam jutro wizytę bardzo jestem ciekawa co tam słychać . Mi dzisiaj śniły się pożary nie mojego domu tylko sąsiadów. Dziewczyny co gotujecie na obiad nie mam totalnie na nic ochoty wiec i pomysłów brak ale mężowi w końcu chciałabym coś ugotować.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

reklama
Ale macie fajnie, że już tyle z was dziś zobaczy malutkie serduszka. Ja mam wizytę dopiero w sobotę i strasznie mi się dłuży, do tego całymi dniami mam mdłości :/ od samego rana do wieczora mi się odbija czy coś zjem czy nic :/
Anabela nadal nie zajrzała :(

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizytę w pt, też już się niecierpliwię.
Dzisiaj zjadłam mandarynkę i chwilę później oddałam ją w wc... czuję się okropnie, a im większy głód tym gorsze mdłości - kto to wymyślił? ;)

74703e3ksg0ul1uj.png

U mnie wczoraj i przedwczoraj był szpinak, bo ugotowalam prawie kg[emoji48] do tego mięso w sosie pieczarkowym i ziemniaki. A wczoraj kasza gryczana. Dzisiaj chyba strzele naleśniki [emoji38]

Ja mam jutro wizytę bardzo jestem ciekawa co tam słychać . Mi dzisiaj śniły się pożary nie mojego domu tylko sąsiadów. Dziewczyny co gotujecie na obiad nie mam totalnie na nic ochoty wiec i pomysłów brak ale mężowi w końcu chciałabym coś ugotować.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

U mojego synka takie menu obiadowe do konca tygodnia, może podpatrzysz:)
Stek z cebulką i ziemniaki plus buraczki; pomidorowa z ryżem i racuchy z jabłkami; jajka w sosie musztardowym z ziemniakami i fasolką szparagową :)

W sobotę będę robiła karkówkę, przyprawiam, daję musztardę i np. porzeczki w cukrze plus ten syrop i piekę w brytfannie :)

74703e3ksg0ul1uj.png

Ja od początku na.mięso nie.mogę patrzeć. Wiec obiad niedzielny mąż.ma do dzisiaj ;) a.ja to szkubne chleba to jajko zjem. Nic konkretnego. Ale dzisiaj z racji tego że.do pracy nie idę, zrobię.sobie naleśniki z.dżemem! :)

Byłam na badaniach, naczekałam się jak głupia, taka kolejka. A że większość ciężarne juz ze sporymi nawet brzuszkami to nie było nawet jak się przepychac :p wyż jak nic trwa.

reklama
Ja od początku na.mięso nie.mogę patrzeć. Wiec obiad niedzielny mąż.ma do dzisiaj ;) a.ja to szkubne chleba to jajko zjem. Nic konkretnego. Ale dzisiaj z racji tego że.do pracy nie idę, zrobię.sobie naleśniki z.dżemem! :)

Byłam na badaniach, naczekałam się jak głupia, taka kolejka. A że większość ciężarne juz ze sporymi nawet brzuszkami to nie było nawet jak się przepychac[emoji14]wyż jak nic trwa.
Takie same mam wrażenie. Wszędzie gdzie jestem kobiety z ciąży , albo wyż albo ja je po prostu zaczełam zauważać .

Do góry