Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też jutroCieszę się z dobrych wieści i trzymam kciuki za kolejne wizyty [emoji4]
Ja idę jutro. Według om 5 tydz 4 dzień, więc pewnie jeszcze nie zobaczę serduszka.
Niestety serce Dzidzi nie biło. Jestem drugi dzień w szpitalu. Wczoraj dostałam tabletki i zaczęło się oczyszczać. Niestety nie wszystko także jutro znowu. Trzymam kciuki za Was dziewczyny i za Wasze dzidziusieAnabela martwie sie...napisz jak na wizycie...
Przykro mi wiem co czujeszNiestety serce Dzidzi nie biło. Jestem drugi dzień w szpitalu. Wczoraj dostałam tabletki i zaczęło się oczyszczać. Niestety nie wszystko także jutro znowu. Trzymam kciuki za Was dziewczyny i za Wasze dzidziusie