Emkaa
Fanka BB :)
Najlepiej wypełnić ze swojego szpitala.Macie jakiś fajny plan porodu do wypełnienia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej wypełnić ze swojego szpitala.Macie jakiś fajny plan porodu do wypełnienia?
Ja nic nie piszę nawet niewiem po co miala bym go pisać [emoji4][emoji53][emoji41]Macie jakiś fajny plan porodu do wypełnienia?
aha mam jeszcze jeden powód żeby zostać tu dłużej , potrzebuje grupy wsparcia do gubienia wagi po porodzie
Ja ostatnio w nocy to samo....obudziłam się mokra jak szczur, i wywaliłam podklad.... Olewam to, najwyżej nowy materac kupimy, i tak był taki zamiar [emoji16]
A ja nadal się będę upierać że te właściwe są mega bolące dopiero pod koniec porodu. Jak szłam na blok to ok- tych bóli już nie da się pomylić ale te wcześniejsze identyczne jak straszaki tyle że utrzymywały się od 4 nad ranem i były (od ok. 10:30) coraz mocniejsze