reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja ostatnio w nocy to samo....obudziłam się mokra jak szczur, i wywaliłam podklad.... Olewam to, najwyżej nowy materac kupimy, i tak był taki zamiar [emoji16]

7v8rikgno1ck7egs.png
Otóż to[emoji106] ja śpię na swojej starej wersalce a w nowym mieszkanku i tak chce nowe łóżko wiec jakby co mi nie szkoda. A wersalka miała iść niedługo do tapicera

reklama
U mnie coś zaczyna się powoli dziać od 3godz.bóle krzyżowe i okresowe +kłócie w szyjce.Córcia też jakaś bardzo aktywna..To są chyba te skurcze przepowiadające...(mam nadzieję bo jednak chcialabym dotrzymać do skończonego 38tyg).Sama nie wiem co sądzić..

Ja to mam takie chwilowe napady sił tak jak wczoraj. Dzisiaj w zasadzie bardziej spacerowo.

Wczoraj na wieczór położyłam sobie podkład pod prześcieradło bo stwierdziłam ze czas najwyższy. Ale w nocy tak mi się dupa pocila ze pierdziele. Najwyżej łóżko zaleje [emoji16]

Oooo ja tez wczoraj polozylam ! I tez mi sie dupsko pocilo myslalam ze popuszczalam [emoji12] dobrze wiedziec, ze nie tylko mi ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

U mnie coś zaczyna się powoli dziać od 3godz.bóle krzyżowe i okresowe +kłócie w szyjce.Córcia też jakaś bardzo aktywna..To są chyba te skurcze przepowiadające...(mam nadzieję bo jednak chcialabym dotrzymać do skończonego 38tyg).Sama nie wiem co sądzić..
O masz. Następna w kolejce? Obserwuj i dawaj znać. No ja jeszcze przez 3 h skurczy nie mialam. Trzymam kciuki by to tylko straszaki były.

Ja to mam takie chwilowe napady sił tak jak wczoraj. Dzisiaj w zasadzie bardziej spacerowo.

Wczoraj na wieczór położyłam sobie podkład pod prześcieradło bo stwierdziłam ze czas najwyższy. Ale w nocy tak mi się dupa pocila ze pierdziele. Najwyżej łóżko zaleje [emoji16]

O popieram ja wsadzilam wczoraj i tak samo jak Ty zgrzalam sie konkretnie [emoji12]

f2w3rjjg28c3of9g.png

Mam takie caly dzien i nic ani nie przybieraja na sile ani na częstotliwości a w sumie nawet nie regularne sa... u mnie mala tez dziwnie bardzo aktywna, w porównaniu do wczoraj to dyskotekę ma dzis w brzuchu... trzymam kciuki zeby u ciebie byly straszaki [emoji5]

Mam takie caly dzien i nic ani nie przybieraja na sile ani na częstotliwości a w sumie nawet nie regularne sa... u mnie mala tez dziwnie bardzo aktywna, w porównaniu do wczoraj to dyskotekę ma dzis w brzuchu... trzymam kciuki zeby u ciebie byly straszaki [emoji5]
Cały dzień ooo matko współczuje...Mam nadzieje ze to przepowiadajace bo z tego co pisza dziewczyny te prawdziwe są mega bolesne ale nigdy nie wiadomo..do tej pory ich nie miałam.

Wariatka. Nie będziesz łazić do 23 [emoji14] spoko luz. Malutka na pewno się szybciutko wykluje ;)

Sunnyday- Ty już jesteś tak blisko terminu , że nawet dziś możesz urodzić [emoji6]

3jgxskjox8hy3b2y.png
Fakt ja już mogłabym rodzić. Nie miałabym nic przeciwko choć dla mnie najlepszy dzień na poród to środa :):) Ale powiem wam ze od wtorku szyjka rozszezyla mi się o pół palca. Więc w tym tempie to jak nic do terminu donoszę :p:p

reklama
Caixa weź prysznic albo kąpiel i zobaczysz.... Nie mów że i Ty dziś urodzisz?

A mnie od popołudnia tak dół brzucha boli że nie dam rady prawie kroku zrobić. Nie skurcze bo jak leżę albo siedzę to jest ok. Jak wstaje i chodzę to strasznie napiera.... Może mała się obniża, ale mam nadzieję że jutro będzie lepiej bo dzień matki w przedszkolu, i muszę być [emoji3]

7v8rikgno1ck7egs.png

Do góry