reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Paulettx witaj,wiesz ja bym nie powiedziała ,że takie symptomy jak przepowiadacze zwiastują rychły poród ;) Moje dwie kuzynki leżały pół ciąży bo zagrożona a tu jedna 2 tygodnie po terminie a druga punkt w termin urodziła ;)
A takie co całą ciążę śmigają bez niczego to rach ciach i w szpitalu.
Ja też dziś trochę spuchłam,ale to z gorąca lub lodów :D

74703e3kkwoaumma.png
[/QUOTE]
Paulettx witaj,wiesz ja bym nie powiedziała ,że takie symptomy jak przepowiadacze zwiastują rychły poród ;) Moje dwie kuzynki leżały pół ciąży bo zagrożona a tu jedna 2 tygodnie po terminie a druga punkt w termin urodziła ;)
A takie co całą ciążę śmigają bez niczego to rach ciach i w szpitalu.
Ja też dziś trochę spuchłam,ale to z gorąca lub lodów :D

Hej Efta !
Lody :D

Super, czuje, że nie jestem sama !
Hihi

Madziara ooo super ze Was wypuścili, w domku zawsze lepiej. Córcia musi przywyknąć, byle nie poczuła się odtrącona. Ciekawa jestem jak zareaguje moja [emoji4]

Patrzę że Wodeckiemu się umarło [emoji20] szkoda bardzo.
Taka kolej jedni umierają a drudzy przychodzą na świat [emoji5]

7v8rikgno1ck7egs.png

Madziara ooo super ze Was wypuścili, w domku zawsze lepiej. Córcia musi przywyknąć, byle nie poczuła się odtrącona. Ciekawa jestem jak zareaguje moja [emoji4]

Patrzę że Wodeckiemu się umarło [emoji20] szkoda bardzo.
Taka kolej jedni umierają a drudzy przychodzą na świat [emoji5]

7v8rikgno1ck7egs.png
No co ty gadasz, kto mi pszczółkę Maję będzie śpiewał [emoji20]
Moja córcia manager oboje obkręcone w okół palca, ma 8 lat ale też czuje że mogą być problemy [emoji4]

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

O matko nalazilam sie po sklepach jak glupia :( i mam za swoje juz czuje ten bol plecow i brzucha chociaz i tak juz twardy jak kamien :/ ale kupiłam sukienke i musze wam sie pochwalic ze rozmiar S [emoji16][emoji16] bede mogla i po porodzie smigac [emoji4] no dobra dziewczyny to co pokolei kazda sie rozpakowuje tylko nie wszystkie na raz bo forum nam ucichnie hehe [emoji16]

W środę miałam gin badał szyjkę. No nie mogę się od tego czasu pozbierać. Badanie było spoko. A po badaniu dwa dni w łóżku z bólami. Od tego czasu pobolewa mnie podbrzusze i czuje się zupełnie inaczej niż przed badaniem. Jest gorzej.

reklama
Dzien dobry :)

Dzis 22.05.2017r postanowily sie urodzic moje dziewczynki. Z lewej Izunia 2490g i 50cm, z prawej Uleńka 2500g 52cm

Przez cala noc meczyly mnie bole, o 5:50 odeszly mi wody i lozysko sie odklejalo, ale juz jest ok.

Porod 36t5d [emoji5][emoji5][emoji5]
1495435843-aaaaaa.jpeg

Śliczne, gratuluje!❤️

Do góry