Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Slabo co ? On nic nie powiedzial tylko pokropil. Bezczelny. Cham, prostak, zlosliwiec i tyle. Mąciwoda. A na sam koniec juz na drugi dzien smiac mi sie chcialo bo moja mama podziekowala tesciowej, ze tak pieknie wszystko zorganizowala- bo fakt pojechali rano na giede, kupili piekne kwiaty, zrobili catering, napoje- a tesciowa ,,wiesz Jolu no nie bylo innej opcji oczywiscie, przeciez to nasze dzieci" a moja mama myslalam, ze sie zakrztusi [emoji23]O matko,nie wyobrażam sobie nie udzielić błogosławieństwa własnym dzieciom i to jeszcze chodząc do kościoła. Nawet jeśli by nie chodzili to powinni to zrobić,ja bym to zrobiła z przyjemnością. Przecież to życzenie wszystkiego najlepszego dla swoich dzieciaków.
Może się tak wstydzili,że nie dali rady.
Przecież nikogo nie trzeba wpuszczać do domu. U mnie drzwi były praktycznie zastawione przez kamerzystę i orkiestrę a tak to ludzie się nie pchali,stali na zewnątrz. Nawet jakby to nie zwracaliśmy na to uwagi bo byliśmy zbyt przejęci
U kuzynki np nikt nie wchodził do domu mimo iż było dużo miejsca.
Wiec ja nie zaluje ze z tesciem nie mam kontaktu. I to on kiedys bedzie zalowal nie ja