reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

No...a jeszcze czytałam, że posądzaja Cie o niepelnoletność? Mnie ostatnio pani w bibliotece pytała sie czy ja to juz mam 18 lat[emoji3] Zdarza mi się to nagminnie, szczególnie jak wyskoczę bez make upu i dresach na luzie...ech...
Hmmmm...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ha ha[emoji2] Mi powiedziała babka, że teraz te kobiety tak młodo wyglądają.

reklama
Ja przez parę lat chodziłam do lekarza który mnie faszerował różnymi lekami, twierdził , że jestem bezpłodna mam i mam chore nerki :/ i dopiero jak raz poszłam z mężem i ten niestety trochę się ściął z lekarzem od tego czasu sceptycznie podchodzę do proponowanych suplementów. :) a lekarz uważany jest za "dziecioroba"

Anulka właśnie nie zgadza, powinno być 8 tyg i 1 dzień. Coś te suwaczki szwankują

Bellax. Aha to każdy widzi na suwaczku co innego? To dopiero ciekawe

7v8rikgnfeynrbw6.png

Witam nową forumowiczkę. Dziewczyna a tak z innej beczki. Co jezeli chodzi o aktywnosc fizyczna czyli bieganie, silownia itp. Podobno aktywnosc jest wskazana oczywiscie w ramach rozsadku ale chcialam zapytac o wasze doswiadczenia. Przed zajesciem w ciaze regularnie biegalam i cwiczylam i chce kontynuowac jezeli nadal sie bede dobrze czula oczywiscie z mniejszym obciazeniem i bez cwiczen na brzuch. Slyszalam rowniez ze basen jest super ale dopiero od 2 trymestru w zwiazku z mozliwoscia zlapania jakiego choróbska na basenie.

Co do farbowania włosów znowu powołań się na mameginekolog i jej profil na fb ona tam bardzo fajnie opisuje wszystkie nasze rozterki jest lekarzem wiec wie co mówi farbować włosy można kiedyś się na to nie pozwalało ponieważ farby zawierały faktycznie duża ilość amoniaku teraz to już się zmieniło. Ja jestem blondynka moje włosy nie rosną szybka wiec farbować będę dopiero w drugim trymestrze ale będę bo moje samopoczucie w ciąży jest istotne a z odrostami. Ir czuje się za dobrze :)

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

reklama
Witam nową forumowiczkę. Dziewczyna a tak z innej beczki. Co jezeli chodzi o aktywnosc fizyczna czyli bieganie, silownia itp. Podobno aktywnosc jest wskazana oczywiscie w ramach rozsadku ale chcialam zapytac o wasze doswiadczenia. Przed zajesciem w ciaze regularnie biegalam i cwiczylam i chce kontynuowac jezeli nadal sie bede dobrze czula oczywiscie z mniejszym obciazeniem i bez cwiczen na brzuch. Slyszalam rowniez ze basen jest super ale dopiero od 2 trymestru w zwiazku z mozliwoscia zlapania jakiego choróbska na basenie.
Ja chodze na basen :D zaczelam nauke plywania i bede chodzila o ile lekarz pozwoli ;)

wniduay3s76h08au.png

Do góry