reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Sprawdzilam 3miesiac trwa od 10tc do 13tc. Czyli mi jeszcze niecale 2tyg zostaly

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Kum a nie tydzień do 3ciego miesiąca? Na suwaczku masz 8 tydz więc zaczynasz 9. Jak to skończysz to zaczniesz 10tc. Zobacz u mnie na suwak, dziś zaczynam 10 tc i obrazek sie zmienił na trzeci więc chyba chodzi o miesiące.

reklama
Kum a nie tydzień do 3ciego miesiąca? Na suwaczku masz 8 tydz więc zaczynasz 9. Jak to skończysz to zaczniesz 10tc. Zobacz u mnie na suwak, dziś zaczynam 10 tc i obrazek sie zmienił na trzeci więc chyba chodzi o miesiące.

Na mój "chłopski" rozum, jeśli termin masz na np 5.06.2017 to trzeci miesiąc zaczynasz 5.11.2016... [emoji12]

hchy3e3k5r6l958x.png

Kasiu myślę że możemy przyjąć taką logikę [emoji4] całkiem mądre a nie te dziwne wyliczenia. ..
Sokoleoko ja też z okolic - Wejherowo [emoji1]
Dobra idę jeszcze pokimać bo zamulam [emoji42] dobranoc

Polusiowa je tez biore pregne plus. Podobno najlepszy suplement na rynku. Nie martw sie! Musi byc dobrze! Ale te nasze wszystkie maluchy juz na poczatku daja nam popalic :)

No chyba tak. No te wyliczenia sa dziwne bo maja rozne dlugosci trwania. Ja mam teraz 8t3d.. Suwak sie zacial. 10tc od niedzieli wiec wtedy 3 mc. A to bedzie 30.10. Mam termin3.06. Wiec przesuniecie jest nie duze.

Synu nie chcial wczoraj zasnac.. Dopiero o 22 zasnal.. W miedzyczasie poklocilam sie z mezem...dzizas...

Ide sie szykowac do pracy bo dziecko sie zajelo soba.

Milego i spokojnego dnia!!

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Zrobilam sobie z ciekawosci test,bo jak robilam w 3-4 tygodniu to blada kreseczka byla...robie dzis rano..mam poczatek 7 tygodnia a tam...ta druga kreska wyszla przed ta pierwsza testowa...hehe i to jaka porzadna ze maz moj w szoku ale radoche mial,bo to jego pomysl byl bo byl ciekawy jak to bedzie z tym czy bedzie ciemniejsza a jestt olbrzymia wielka ogromniastaa :-) dwie grube krechy to mnie cieszy :-)

uwo9dqk323h73wzt.png

Miałam dziś klientkę, rozmawiałyśmy o ciąży, noworodkach itp. Przeraziłam się, jak opowiedziała mi o jakichś witaminach dla kobiet w ciąży (chyba Femibion albo coś z Fem na początku) które zawierały zmutowany kwas foliowy, po którym dzieci rodziły się z autyzmem :-/ I o szczepieniach dla dzieci dała mi taki wykład że aż włos się jeży na głowie :-/
Ja już jakiś czas temu odstawiłam witaminy i zostawiłam sam kwas foliowy...

hchy3e3k141c0230.png
Ja w 1 femibion w 2 feminatal dzieci zdrowe..

Zrobilam sobie z ciekawosci test,bo jak robilam w 3-4 tygodniu to blada kreseczka byla...robie dzis rano..mam poczatek 7 tygodnia a tam...ta druga kreska wyszla przed ta pierwsza testowa...hehe i to jaka porzadna ze maz moj w szoku ale radoche mial,bo to jego pomysl byl bo byl ciekawy jak to bedzie z tym czy bedzie ciemniejsza a jestt olbrzymia wielka ogromniastaa :-) dwie grube krechy to mnie cieszy :-)

uwo9dqk323h73wzt.png
ja zanim poszłam na bete to robiłam 3 testy co 2-3 dni i też mieliśmy radochy co nie miara jak kreski nie dosc że ciemniejsze to szybciej się pokazywały;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry