reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Wlasnie chyba szybko- farciara ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Zając pamiętaj ze dla nas pierwiastek szybki poród może oznaczać duże nacięcie albo spore pęknięcia na kroczu. Przed takimi szybkimi porodami na SR parę razy nas przestrzegały polozne i ja to sobie wzielam mocno do siebie.

Anulka gratulacje[emoji177]Ależ się tu dzieje[emoji43].
Ja też mam termin na koniec czerwca ,21[emoji16].Trochę nas zostanie.
Właśnie do laboratorium jadę.

oar8ugpjafqeooh5.png

He he farciara [emoji6] no dzięki [emoji38]
Dostałam ten antybiotyk bo bylo mało wód. Tak jak pisze Monya żeby nie doszło do zakażenia. Potem mialam skurczyki [emoji4] Tak koło 3 zaczęły być silniejsze.

16udskjopmtfyunf.png

Ostatnia edycja:
Masz racje... nie chcemy pękniecia czy turbo naciecia

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Masakra z tym nacieciem . Tylko tego sie boje . Naciecia nie czuc nie boli . Ale potem to mnie bolalo . Chyba za mocno mnie zszyli . Wolalam dwa razy rodzic niz byc nacieta . Nigdy nie zapomne jak szlam oddac im synka na badania i mialam do przejscia caly korytarz doslownie szlam 5 minut i nog to z ziemi nie odrywalam tylko szurałam . Jak teraz pomysle ze natna mi znowu to samo miejsce to ja dziekuje . Na bank mnie natna bo drugi synek zapowiada sie duzy a w szczegolnosci obwod glowki . [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Anulka cudna jest[emoji7] [emoji7] [emoji7]

Nie no ja przez was chyba zaraz zacznę chodzić skakać pić herbatki i szczypac sutki aby tylko urodzić szybciej!!! Szkoda tylko że na męża rzucić się nie moge[emoji36]

reklama
Do góry