Arya88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W szyjce ? Uff dobrze , że nie jestem sama [emoji6] u mnie też takie rwanie, rozpieranie , kłucie. Myślałam, że wyskoczy bez akcji porodowej [emoji23]
ja też tak mam i to już naprawdę bardzo długo ( od ok. 24 tyg) co wizytę idę bo jestem pewna że z szyjki to mi nic nie zostało a tam bez zmian [emoji33]. Uczucie takie jakby mnie rozrywało od środka - kłuje i rozwiera... bardzo nieprzyjemneW szyjce ? Uff dobrze , że nie jestem sama [emoji6] u mnie też takie rwanie, rozpieranie , kłucie. Myślałam, że wyskoczy bez akcji porodowej [emoji23]
Dziewczyny ja już mam dość ja już nie wiem co jest normalne a co nie. Jestem zmęczona już chciałbym żeby się skończyło. Cały czas mam twardy brzuch. No praktycznie bez przerwy. To nie boli ogólnie tylko parę razy dziennie czuje ból "miesiączkowy" ale to ból do wytrzymania. Ja nie wiem już czy to normalne ale jak położna widzi mnie z takim brzuchem to jest przerażona i mówi jakby coś więcej się działo to jedz jak najszybciej i nie czekaj ale cholera on ciągłego jest taki i ciągle chwilę poboli i przestanie. I co ja mam myśleć i co ja mam robić..
Ja mam 101cm w 35tc [emoji4]Kochane mierzycie sie w pasie ? Ile maja wasze brzuszki i ktory dokladnie tydzien i dzien. Jejku ciagle mam wrazenie za malego brzuszka [emoji23][emoji23]
Zojaiigi gratulacje! [emoji2] szybko Ci poszło niech malutka teraz zdrowo rośnie!Hej Dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie ale donoszę, że urodziłam w 33 i 5 tc zdrowa córeczkę 2440g i 49cm. Malutka ma już 2 dni jest
słodziutka, dogrzewa się w inkubatorze ale jutro już będzie ze mną. Proszę o kciuki
Gratulacje dla mamy bliźniaczek [emoji846]
A dla Was wszystkich dużo wytrwałości na końcówce i łatwych porodów. Pozdrawiam [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom