Sasankaa
Fanka BB :)
Hehe za pierwszym strzałemMy też wiemy bo my akurat w tym miesiącu tylko raz [emoji23][emoji23][emoji23] Lekarz nie chciał uwierzyć [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe za pierwszym strzałemMy też wiemy bo my akurat w tym miesiącu tylko raz [emoji23][emoji23][emoji23] Lekarz nie chciał uwierzyć [emoji1]
W normalnym szpitalu 3doby po sn i 4 po ccOrientujecie sie jak długo zostaje się w szpitalu po cc? Mój lekarz powiedział mi ze 3dni ale coś mi sie wydaje za krótko..Wiadomo ze jak sa jakies komplikacje czy cos z dzieckiem jest nie tak to pewnie dluzej zostawiaja.Mam sie zglosic do szpitala 04,06 a cc bedzie rano 05,06 i tak sie zastanawiam jak dlugo nas potrzymają..Jak było u was?
No to zylaki a nie, ze dziecku krzywde robieTo chyba nie zabobon bo mój lekarz też nie zacznie do mnie mówić dopóki nie postawie dwóch nóg na ziemię. Mówi że tak siadamy, a potem chodzimy i płaczemy że nogi puchną, żylaki wychodzą. Mówił że im ciąża większa tym brzuch bardziej leży na nogach więc jak jedną mogę położę na drugiej to żylaki itp. są tylko kwestią czasu
No tak więc mimo wszystko warto posłuchać. Trochę się babie pomyliło ale chciała dobrze [emoji23][emoji23]No to zylaki a nie, ze dziecku krzywde robie
No chciala ale wiesz tonem na zasadzie ,, glupia babo krzywdzisz dziecko" no noz sie otwieraNo tak więc mimo wszystko warto posłuchać. Trochę się babie pomyliło ale chciała dobrze [emoji23][emoji23]