reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Weszłam na wagę i sie wystraszyłam...od tamtego tygodnia przybralam 1,2kg ...W sumie mam 12,4kg na + Założenie bylo przybrać 13kg.Coś mi sie wydaje że dobije do 20kg [emoji14] Jak to u was było z wagą w ostatnich tygodniach?
Dobij do 20 dobij prooooosze bo i ja dobije ;) ja nie wchodze poki co. W sobote wizyta wiec wejde i umre ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

reklama
Bo to wszystko przez święta haha najpierw skok na plus po bozym narodzeniu. Teraz po wielkanocy . Jeszcze majowka . Dobrze ze pogoda srednia a mialam isc na grila bo znowu bym sie spasła . [emoji23][emoji23][emoji23]
Nooo dokladnie. Ja to jeszcze po weselu, pozniej komunia... no tragizm. Każą jesc... [emoji23][emoji23][emoji23]

w57v9jcgnqknki9s.png

A czy tez macie tak ze tam jestescie cale takie napuchniete i obrzmiale ?

w57v9jcgnqknki9s.png

Ja jestem właśnie od świat. Odkąd odczuwam dyskomfort w poruszaniu. Z synkiem tak miałam od 5 miesiąca. Moje 2 cudowne pieprzyki wyglądają jak wielkie czereśnie ;) Dobrze, że tym razem hemoroid nie wyskoczył ...jeszcze.

Też tak mam. W przyszłym tygodniu wizyta i jestem ciekawa czy szyjka przez te "bóle" zaczęła się skracac, czy to po prostu taki objaw!? ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Znając mnie to pewnie moja szyja długa jak u żyrafy [emoji6]
W pt mam wizytę na patologii i poproszę też o badanie ginekologiczne bo do swojego ginekologa najwcześniej 12.05 pójdę, a tu na patologii mam samo ktg i usg

74703e3kkwoaumma.png

Dziekuje dziewczyny [emoji8]
Zapakowalam i jutro zobacze co powiedza na ten odtwarzacz. Jestem taka zła wrr nie po to kupilam żeby teraz denerwowac sie i jeździć oddawac [emoji22]
Dziś chcialam radio włączyć w nim i cooo .. i nie łapie żadnej staci..nic a nic nie słychać zero.. jakich kolwiek nawet szumów ... matko... mąż mnie dziś ,,zabije,, że taki bubel kupilam [emoji33][emoji35] a dałam 220 zł wrr [emoji22] chyba pierwsze i ostatnie co kupilam w sklepie Auchan. Co mnie pokusilo żeby tam kupic [emoji35]

5djylbetecfse5n6.png

Weszłam na wagę i sie wystraszyłam...od tamtego tygodnia przybralam 1,2kg ...W sumie mam 12,4kg na + Założenie bylo przybrać 13kg.Coś mi sie wydaje że dobije do 20kg :p Jak to u was było z wagą w ostatnich tygodniach?

Ja sie będę ważyć tylko przed wizytą u lekarza. Czyli za 3 tyg. Po co się stresować[emoji23]

Bellax...zapomnij o jakimkolwiek dietowaniu. Teraz Artur rośnie najbardziej i najbardziej z Ciebie wyciąga. On sobie weźmie co trzeba, ale jak Ty nie będziesz miała dla siebie to zaraz Ci się posypią paznokcie, włosy, zęby, cera i morfologia poleci w dół. Jeszcze trochę.

Ja mam wizyte za tydzien i boje sie tej wagi...chociaż ostatnio były u mnie klientki ktore nie widzialy mnie ok. Miesiaca i mówiły że na twarzy duzo szczuplej wygladam niż ten miesiąc temu. Hyyy po ubranuach to tylko w brzuchu ciasniej

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Do góry