reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Heda Ty jesteś dla mnie oaza spokoju!!

Mlodamama a co Ci robili w tamtej ciąży? Kontrolowali?
Oczywiście że crp może być podwyższone przez żeby tak jak u mnie przez infekcje. Ale teraz nie jesteś pod żadna kontrola? Tu twierdzą że jak leci to już będą lecieć. I trochę się nade na trzesa więc wydaje mi się że wiedza co robią.
AFI na przyjęciu miałam 14 więc sporo ale ciągle się sacza.

reklama
My właśnie wróciliśmy ze spotkania z położną. Jesteśmy mega zadowoleni. I uwaga nowość : przekonała nas do rodzenia w Domu Narodzin.
Tym bardziej więcej emocji i ekscytacji przed nami [emoji16]

Super opcja! Mi się marzy poród domowy, ale po cesarce niestety nie jest możliwy więc zostaje szpital.

74703e3kkwoaumma.png

Oczywiście że crp może być podwyższone przez żeby tak jak u mnie przez infekcje. Ale teraz nie jesteś pod żadna kontrola? Tu twierdzą że jak leci to już będą lecieć. I trochę się nade na trzesa więc wydaje mi się że wiedza co robią.

O, to ja mam AFI 11-12 normalnie, dasz radę, wody będą się uzupełniały, a może nawet przestaną się sączyć [emoji110]️

74703e3kkwoaumma.png

Nasz położna jest Dyrektorką Domu Narodzin więc myślę, że bedzie dobrze.

Ja kiedyś myślałam o porodzie domowym, ale ostatecznie szpital zwyciężył. Jakieś większe poczucie bezpieczeństwa.
Dom Narodzin wyglądam jak normalna sypialnia , ale jest oddziałem szpitala, więc jakby co przewiozą mnie w kilka minut na oddział szpitalny.
Teraz tylko myślimy czy Sophie urodzi się w Rzymie, w Paryżu czy w Londynie [emoji12]

W tamtej bylam 2 tyg w szpitalu na yyy pasach z nogami wgorze i kroplowkach oraz 4l dziennie mialam pic..

Tyle ze mi wtedy odeszla duza czesc wod..

Teraz mam afi 15cm wiec mowia ze to sporo..mialam wizyte wczoraj w szpitalu na kontrole i tak bedziemy robic usg co tydzien ktg itp...
To samo z wymazem gbs juz mam.gotowy w razie W.

Czyli jak mi teraz odchodzily a urodze np w 37 to tez dostanie antybiotyk po takim.czasie?

Nie, bo zdążą się oddtworzą. Ale też trzeba monitorować, leżałam z dziewczyną która tak.miala sączyły się wody zatrzymali urodziła w 39 ale mały w zielonych wodach już był i teraz w tyg w szpitalu dziecko.musi być bo ma zapalenie pęcherza....

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

reklama
Do góry