reklama
Kupuję na pewno! To tylko 400 zł, a może uratować dziecku życieIm bliżej tym więcej piszecie
Dzięki za życzenia
Pisałyście może coś o monitorach oddechu czy mi się wydawało?Jakie są Wasze decyzje?
Z Iga spaliśmy długo w jednym łóżku i jakoś zabiłam lęk o nocne bezdechy, ale teraz ze względu na Starszą obawiam się, że jak zaprosimy na początku Tosię do łóżka to i Iga będzie chciała... dlatego może od razu Młodsze do łóżeczka, ale wtedy monitor, bo zwariuje... chociaż krążą opinie, że z monitorem tez idzie dostać zawału? Piszcie!
PS dostaliśmy się do państwowego przedszkola! Kamień z serca, teraz już w 100% mogę skupić się na tym i tych co przy mnie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Emkaa
Fanka BB :)
Ja będę miała pobieranego GBS w 36tc- 35 t1d, ale muszę zapłacić .. Nie wiem czemu , bo w pierwszej ciąży miałam pobierany w szpitalu za darmo.
żeby był blisko. Ja będę jego monitorem
Oj moja córka też nie może się doczekać brata, ciągle mnie głaszcze po brzuchu, całuje i sprawdza czy wychodzi pępek: D czasem jak mały mocno się pcha to właśnie zaczyna wystawać a jak wchodzi głębiej to się chowa.
Dla córki nie kupiłam i teraz nie kupuje tego monitora oddechu. Dziewczyny z forum używały i nie były zadowolone. Podobno sam się włączał i wył. Czytałam też, że naukowo nie udowodniono żadnej skuteczności i nie zapobiegają śmierci łóżeczkowej. Dla mnie to zbędny zakup, ale jeśli ktoś czuje potrzebę i będzie spokojniejszy to czemu nie. Specjalnie kupilam łożeczko dostawneIm bliżej tym więcej piszecie
Dzięki za życzenia
Pisałyście może coś o monitorach oddechu czy mi się wydawało?Jakie są Wasze decyzje?
Z Iga spaliśmy długo w jednym łóżku i jakoś zabiłam lęk o nocne bezdechy, ale teraz ze względu na Starszą obawiam się, że jak zaprosimy na początku Tosię do łóżka to i Iga będzie chciała... dlatego może od razu Młodsze do łóżeczka, ale wtedy monitor, bo zwariuje... chociaż krążą opinie, że z monitorem tez idzie dostać zawału? Piszcie!
PS dostaliśmy się do państwowego przedszkola! Kamień z serca, teraz już w 100% mogę skupić się na tym i tych co przy mnie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj moja córka też nie może się doczekać brata, ciągle mnie głaszcze po brzuchu, całuje i sprawdza czy wychodzi pępek: D czasem jak mały mocno się pcha to właśnie zaczyna wystawać a jak wchodzi głębiej to się chowa.

Emkaa
Ja nie odcinam. Mam na wyjście kombinezon dresowy w razie brzydkiej pogody. A jak będzie ładnie to jeszcze nie wiem ;p może pajac a może body plus polspiochy albo spodenki. Chciałabym wiedzieć czy będzie ciepło czy zimno;D czy będzie duży czy małyNo właśnie. Ja jakoś nie lubie nosic w szpitalu kapci takich typowych.
Zastanawiam się ostatnio apropo pakowania torby co naszykowac Synkowi na wyjście ze szpitala. Ciekawe jak pogoda... W sumie to tylko droga ze szpitala do auta i z auta do domu... A jednak się zastanawiam...
Zrobiłam sobie przerwe w prasowaniu na rosołek. Nabieram sił i jade dalej ostrrro. W sumie lubie prasowac a takie malenstwa to juz wogole.
Wy tez odcinacie metki od ubranek?
![]()
![]()

Zając Czerwcowy
Ooo dobre określenie - ja będę monitoremJa będę miała pobieranego GBS w 36tc- 35 t1d, ale muszę zapłacić .. Nie wiem czemu , bo w pierwszej ciąży miałam pobierany w szpitalu za darmo.
Dla córki nie kupiłam i teraz nie kupuje tego monitora oddechu. Dziewczyny z forum używały i nie były zadowolone. Podobno sam się włączał i wył. Czytałam też, że naukowo nie udowodniono żadnej skuteczności i nie zapobiegają śmierci łóżeczkowej. Dla mnie to zbędny zakup, ale jeśli ktoś czuje potrzebę i będzie spokojniejszy to czemu nie. Specjalnie kupilam łożeczko dostawneżeby był blisko. Ja będę jego monitorem
![]()
![]()
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Mam pytanie. Czasem piszecie, że czujecie ucisk na szyjkę. Jakie to odczucie ? Czego się spodziewać
?
U mnie torba a właściwie walizka spakowana. Robiłam test P i nawet ogarnia sytuację, orientuje się co gdzie. Pakowalam naprawdę przejrzyście i każdy na pierwszy rzut oka się powinien w niej z łatwością odnaleźć. Tylko jeszcze muszę tamtum rosa i wodę dorzucić i mogę być spokojna
teraz zabieram się za segregacji wyników!
Bellax123!
Dziewczyny czy myślałyscie już nad jakąś ochroną materaca ? Mam przeczucie że mój poród zacznie się od odejścia wód i wolałabym nie zalać nowego łóżka. Macie jakieś patenty?

Sa podkłady nieprzemakalne na łóżko ja takie też na później sobie kupiłamDziewczyny czy myślałyscie już nad jakąś ochroną materaca ? Mam przeczucie że mój poród zacznie się od odejścia wód i wolałabym nie zalać nowego łóżka. Macie jakieś patenty?
![]()
reklama
Zając Czerwcowy
Są te wielkie podkłady porodów na łóżkaDziewczyny czy myślałyscie już nad jakąś ochroną materaca ? Mam przeczucie że mój poród zacznie się od odejścia wód i wolałabym nie zalać nowego łóżka. Macie jakieś patenty?
![]()