reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale powiem Wam ze i mi ciezko... stekam, podnosze sie jak emerytka na raty albo z pomocą meza...w nocy na siku... turlam sie z lozka. Wierce sie w nocy- ale spie.

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Widzę że gdzieś po drodze zgubilysmy entuzjazm i radoche z ciąży [emoji22] Ale u mnie podobnie... Ja zwalam na pogodę, no bo jak inaczej? Przecież to nie moja wina [emoji6]Dopiero co bylo słońce i juz nie ma [emoji21]
Dziewczyny szpitalne trzymajcie się [emoji8]
@madireiro współczuję zaproszenia na białą salę, ale z takim cisnieniem to nie ma żartów [emoji53]
Mamom chorych starszakow przesyłam duzo siły, a dzieciaczkom zdrówka [emoji9]
@emkamat10, @Arya88 trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Wczoraj wypralam ubranka i dzisiaj bede prasować. Taka misja [emoji6] a tak w ogóle to juz bym chciała urodzić... no dobra albo jeszcze nie... juz sama nie wiem[emoji22][emoji17]

16udskjopmtfyunf.png

Widzę że gdzieś po drodze zgubilysmy entuzjazm i radoche z ciąży [emoji22] Ale u mnie podobnie... Ja zwalam na pogodę, no bo jak inaczej? Przecież to nie moja wina [emoji6]Dopiero co bylo słońce i juz nie ma [emoji21]
Dziewczyny szpitalne trzymajcie się [emoji8]
@madireiro współczuję zaproszenia na białą salę, ale z takim cisnieniem to nie ma żartów [emoji53]
Mamom chorych starszakow przesyłam duzo siły, a dzieciaczkom zdrówka [emoji9]
@emkamat10, @Arya trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Wczoraj wypralam ubranka i dzisiaj bede prasować. Taka misja [emoji6] a tak w ogóle to juz bym chciała urodzić... no dobra albo jeszcze nie... juz sama nie wiem[emoji22][emoji17]

16udskjopmtfyunf.png
Zgadza się. Ale chyba każda kobieta w ciąży juz pod sam koniec marzy o tym by mieć bobasa w ramionach a nie w brzuszku.
Ja swojej ciąży nie polecam nikomu bo jednak bez wsparcia partnera jest cholernie ciężko wytrwać w dobrej atmosferze i radości. Nigdy nie sądziłam ze sama będę musiała "znosic uroki" ciąży. Pomimo tego że mam rodziców gdzieś ta samotność doskwiera. Eh... się rozkleiłam

Zgadza się. Ale chyba każda kobieta w ciąży juz pod sam koniec marzy o tym by mieć bobasa w ramionach a nie w brzuszku.
Ja swojej ciąży nie polecam nikomu bo jednak bez wsparcia partnera jest cholernie ciężko wytrwać w dobrej atmosferze i radości. Nigdy nie sądziłam ze sama będę musiała "znosic uroki" ciąży. Pomimo tego że mam rodziców gdzieś ta samotność doskwiera. Eh... się rozkleiłam

Justynka trzymaj sie Kochana [emoji182][emoji182][emoji182] wiem ze jest Ci bardzo ciężko, ale wszystko jest na dobrej drodze [emoji7] Zobaczysz za "chwilę" nie będziesz juz pamietala tych gorszych miesięcy i zakochani w Małej będziecie z radością i miłością krzątać sie po nowym mieszkanku [emoji4][emoji131][emoji4][emoji132][emoji4][emoji128][emoji106]

16udskjopmtfyunf.png

Justynka trzymaj sie Kochana [emoji182][emoji182][emoji182] wiem ze jest Ci bardzo ciężko, ale wszystko jest na dobrej drodze [emoji7] Zobaczysz za "chwilę" nie będziesz juz pamietala tych gorszych miesięcy i zakochani w Małej będziecie z radością i miłością krzątać sie po nowym mieszkanku [emoji4][emoji131][emoji4][emoji132][emoji4][emoji128][emoji106]

16udskjopmtfyunf.png
Chyba tylko ta myśl trzyma mnie z dala od depresjii[emoji4]

reklama
Do góry