reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tez biore luteine wlasnie . I jak wydzielina jest zabarwiona tabletka to sie nie boje. Ale co jakis czas mam taka sytuacje ze poleci mi doslownie woda . Nie jest tego duzo ale wkladka mokra . Czytalam ostatnio ze wody maja swoj zapach . A ta wydzielina jest bezwonna . Wiec mam nadzieje ze to nie to . Ale stres mam codziennie.
też tak mam, ale ostatnio mam usg co tydzień ( 4 w sumie) i za każdym razem wody w normie;)
Plaga tu czerwcowek jakąś czy tylko rutynowe badanie?

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Tez biore luteine wlasnie . I jak wydzielina jest zabarwiona tabletka to sie nie boje. Ale co jakis czas mam taka sytuacje ze poleci mi doslownie woda . Nie jest tego duzo ale wkladka mokra . Czytalam ostatnio ze wody maja swoj zapach . A ta wydzielina jest bezwonna . Wiec mam nadzieje ze to nie to . Ale stres mam codziennie.
Tak ja też tak mam już teraz to okladam sie dwoma wkładkami a i tak czasami potrafi przeleciec ale o wodach czytałam kiedyś że najbardziej sie sacza na leżaco i sprawdzam czy jak się położę to się zwieksza ilości.. Choc tak naprawdę pewności nie mam. Ja często czuje ból szyjki i takie rozpieranie które czulam zawsze gdy się skracala albo rozwierala ale nigdy mi wody się nie zaczynały Sączyc więc mam nadzieję że chociaż to sie trzyma.. Jakbym miała skurcze i wycieki takie jednocześnie albo pojawiła by się krew to bym na pewno nie czekała ale jeszcze ta wydzieline jakoś próbuje na miękko przyjac. Ja mam wizyty u lekarza co 2 tyg i u położonej co tydzień więc mam nadzieję że panują nad sytuacją..

ojej zrobiły mi sie zaległości w zeszłym tygodniu, dopiero nadrobilam. Trzymam kciuki za Was wszystkie! Bedzie dobrze maluszki pokazne i maja przede wszystkim silne mamy to i one sobie poradzą w razie w:**

Dziewczyny weszłam zobaczyć co tu słychać po swietach i aż sie za głowę złapałam!!!!!!!

Heda, mlodamama trzymajcie sie i walczcie o każdy dzien!!!!!

Bellax oby skurcze juz odpuściły i zeby starczyło leżeć w domu!!!!

Moooooooooocno trzymamy kciuki!!!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Na ktg skoki do 75%, wod sporo jeszcze w brzuszku..mlody 1700g tylko i dostaje zastrzyki na plucka..jakis antybiotyk by w razie czego nie poszlo zakazenie do macicy przez ujscie magnezy potasy i cos jeszcze..a jak to wygladalo..bolal mnie brzuch, 2 razy wymioty, poszlam siku i jak wychodzilam z wc przemokly mi spodnie tak hmm plama z 5 cm..potem zmienilam ubranie i wkladka jeszcze nasiakla..przyjechal maz z pracy i mnir zabral na szpital i leze..

Ja nie wiem czy mi się udzieliło czy co, ale boli mnie podbrzusze (nie jakos mocno), szyjka, wkładkę miałam mokrą całą - ale nie wiem czy to wydzielina nie była. Zmieniłam bieliznę i leżę i czekam. Jestem niespokojna mocno :/

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Młodamama super ze wody nadal są wody też można uzupełniać z tego co wiem na pewno dobrze się Tobą zajmą i dopilnuja żeby płucka i dzidzia była gotowa na przyjście na świat!
Heda Twoje córeczki naprawdę bardzo duże jak na bliźniaczki. Na pewno są bardzo silne, tak ładnie rosły będzie dobrze!

Dziewczyny musimy porozmawiac z Tymi swoimi brzdacami że już atrakcji dość i żeby były spokojne i poczekaly hmm do dnia matki chociaż taki prezent mógłby zrobić ;)

Do góry