reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tez biore luteine wlasnie . I jak wydzielina jest zabarwiona tabletka to sie nie boje. Ale co jakis czas mam taka sytuacje ze poleci mi doslownie woda . Nie jest tego duzo ale wkladka mokra . Czytalam ostatnio ze wody maja swoj zapach . A ta wydzielina jest bezwonna . Wiec mam nadzieje ze to nie to . Ale stres mam codziennie.
też tak mam, ale ostatnio mam usg co tydzień ( 4 w sumie) i za każdym razem wody w normie;)
Plaga tu czerwcowek jakąś czy tylko rutynowe badanie?

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Tez biore luteine wlasnie . I jak wydzielina jest zabarwiona tabletka to sie nie boje. Ale co jakis czas mam taka sytuacje ze poleci mi doslownie woda . Nie jest tego duzo ale wkladka mokra . Czytalam ostatnio ze wody maja swoj zapach . A ta wydzielina jest bezwonna . Wiec mam nadzieje ze to nie to . Ale stres mam codziennie.
Tak ja też tak mam już teraz to okladam sie dwoma wkładkami a i tak czasami potrafi przeleciec ale o wodach czytałam kiedyś że najbardziej sie sacza na leżaco i sprawdzam czy jak się położę to się zwieksza ilości.. Choc tak naprawdę pewności nie mam. Ja często czuje ból szyjki i takie rozpieranie które czulam zawsze gdy się skracala albo rozwierala ale nigdy mi wody się nie zaczynały Sączyc więc mam nadzieję że chociaż to sie trzyma.. Jakbym miała skurcze i wycieki takie jednocześnie albo pojawiła by się krew to bym na pewno nie czekała ale jeszcze ta wydzieline jakoś próbuje na miękko przyjac. Ja mam wizyty u lekarza co 2 tyg i u położonej co tydzień więc mam nadzieję że panują nad sytuacją..

ojej zrobiły mi sie zaległości w zeszłym tygodniu, dopiero nadrobilam. Trzymam kciuki za Was wszystkie! Bedzie dobrze maluszki pokazne i maja przede wszystkim silne mamy to i one sobie poradzą w razie w:**

Dziewczyny weszłam zobaczyć co tu słychać po swietach i aż sie za głowę złapałam!!!!!!!

Heda, mlodamama trzymajcie sie i walczcie o każdy dzien!!!!!

Bellax oby skurcze juz odpuściły i zeby starczyło leżeć w domu!!!!

Moooooooooocno trzymamy kciuki!!!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Na ktg skoki do 75%, wod sporo jeszcze w brzuszku..mlody 1700g tylko i dostaje zastrzyki na plucka..jakis antybiotyk by w razie czego nie poszlo zakazenie do macicy przez ujscie magnezy potasy i cos jeszcze..a jak to wygladalo..bolal mnie brzuch, 2 razy wymioty, poszlam siku i jak wychodzilam z wc przemokly mi spodnie tak hmm plama z 5 cm..potem zmienilam ubranie i wkladka jeszcze nasiakla..przyjechal maz z pracy i mnir zabral na szpital i leze..

Ja nie wiem czy mi się udzieliło czy co, ale boli mnie podbrzusze (nie jakos mocno), szyjka, wkładkę miałam mokrą całą - ale nie wiem czy to wydzielina nie była. Zmieniłam bieliznę i leżę i czekam. Jestem niespokojna mocno :/

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Młodamama super ze wody nadal są wody też można uzupełniać z tego co wiem na pewno dobrze się Tobą zajmą i dopilnuja żeby płucka i dzidzia była gotowa na przyjście na świat!
Heda Twoje córeczki naprawdę bardzo duże jak na bliźniaczki. Na pewno są bardzo silne, tak ładnie rosły będzie dobrze!

Dziewczyny musimy porozmawiac z Tymi swoimi brzdacami że już atrakcji dość i żeby były spokojne i poczekaly hmm do dnia matki chociaż taki prezent mógłby zrobić ;)

Do góry