reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

O kurczę chwilę mnie nie ma ,a Wy już rozrabiacie! ;) Gdzie te Wasze Maluchy się tak śpieszą? A tak na poważnie to trzymam za Was wszystkie kciuki bardzo mocno! Tak jak Dziewczyny piszą ,na szczęście to już bezpieczniejsze tygodnie,także będzie dobrze!! Dawajcie znać jak się trzymacie,a my tu z forum myślimy o Was!!

reklama
mlodamama jak się sączą tylko to jest szansa na ich uzupełnienie i zatrzymanie akcji. Trzymam mocno kciuki!

74703e3kkwoaumma.png

Kochana a jak to wyglada ? Ja mam pessar i mam problem bo czasem leci mi wodnista wydzielina niby to normalne a boje sie ze pomyle to wodami . Jaka ilosc jest przy saczeniu ? I co ile ta saczenie występuje
Ja dokładnie mam taką samą sytuację i przy tym też biorę luteine a ona może powodować taka Wodnista wydzieline podobno. Ale myślę że jakby się wody zaczęły to nie umialabym rozróżnić..

Ja też przy luteinie miałam wodnisty śluz,a najwięcej rano.
Ja o wody jestem spokojna,tzn myślę że tego nie da się przeoczyć ,czy pomylić :p

reklama
Ja dokładnie mam taką samą sytuację i przy tym też biorę luteine a ona może powodować taka Wodnista wydzieline podobno. Ale myślę że jakby się wody zaczęły to nie umialabym rozróżnić..
Tez biore luteine wlasnie . I jak wydzielina jest zabarwiona tabletka to sie nie boje. Ale co jakis czas mam taka sytuacje ze poleci mi doslownie woda . Nie jest tego duzo ale wkladka mokra . Czytalam ostatnio ze wody maja swoj zapach . A ta wydzielina jest bezwonna . Wiec mam nadzieje ze to nie to . Ale stres mam codziennie.

Do góry