reklama
Arya88
Fanka BB :)
To samo ja teraz mialam. Nie pamietam nazwy leku cos na A... podlaczyli mnie na 48 godzin, ale naprawde pomoglo. Nawet jakies oswiadczenie sie podpisuje przed podlaczeniem tej pompy. U mnie rozwarcie podali na 4cm, szyjki to ja wlasciwie nie mam, ale zatrzymali i jest okWody nie odeszły, rozwarcie na 1-1,5 palca ( tydzień temu na opuszek palca), szyjka miękka i jak to ordynator nazwał "brzydka". Magez to mi raczej nie pomoże. Dostałam pompe i przenieśli mnie na ginekologie jak skurcze straciły trochę na mocy. "jestem do leżenia plackiem" Tylko nwm ile mam być tym plackiem
![]()
Zdjecie pompy

Załączniki
Bellax123!
moja jest mobilna [emoji23] właśnie dostałam pierwszą dawkę sterydów na płucka małegoTo samo ja teraz mialam. Nie pamietam nazwy leku cos na A... podlaczyli mnie na 48 godzin, ale naprawde pomoglo. Nawet jakies oswiadczenie sie podpisuje przed podlaczeniem tej pompy. U mnie rozwarcie podali na 4cm, szyjki to ja wlasciwie nie mam, ale zatrzymali i jest ok
Zdjecie pompy
Zobacz załącznik 802865
![]()

Ja moja moglam odpiac z pradu i trzymajac za to metalowe isc do lazienki. Niestety kapiel byla utrudniona.moja jest mobilna [emoji23] właśnie dostałam pierwszą dawkę sterydów na płucka małego
![]()
Ja dostalam dwie dawki sterydow juz w 24 tygodniu
Bedzie dobrze, silna mamusia z ciebie, ktora utrzyma synka ze soba jeszcze

Sasankaa
Trzymam kciuki, by Artek do czerwca zaczekałmoja jest mobilna [emoji23] właśnie dostałam pierwszą dawkę sterydów na płucka małego
![]()
mlodamama21
[emoji53] pewnie sterydy podadza na pluca i beda walczyc o kazdy nowy dzien..Wody nie odeszły, rozwarcie na 1-1,5 palca ( tydzień temu na opuszek palca), szyjka miękka i jak to ordynator nazwał "brzydka". Magez to mi raczej nie pomoże. Dostałam pompe i przenieśli mnie na ginekologie jak skurcze straciły trochę na mocy. "jestem do leżenia plackiem" Tylko nwm ile mam być tym plackiem
![]()

mlodamama21
Ja tak mialam z mlodsza corka...swieta, potem kilka godzin przed sylwestrem wyszlam, rocznica slubu tez w szpitalu...co sie jakas okazja szykowala to mialam.wrazenie ze na zlosc dostaje skurczy i leze w szpitaluNie martwię się bo trafiłam na czas. Wyciszą i pewnie poleże już do cc w domku. Ale te 2h na porodówce nie były dla mnie zabawne. Przykro mi tylko że akurat na święta![]()
![]()

reklama
mlodamama21