reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tarcie banankiem [emoji6][emoji48]

16udskjopmtfyunf.png
Trochę strach u mnie [emoji23] jeszcze mam 2 tyg do wizyty muszę się dotrzymać

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Od dwóch godzin nie śpię. obudziło mnie spinanie się brzucha... sama nie wiem co o tym myśleć. Nie jest to bolesne ale coraz bardziej intensywne. Wzięłabym nospe ale mam odruch wymiotny ;(

w57vyx8dubspq12k.png

Ja nie śpię od 4 i nie ma szans na sen..Pierwszy raz obudziłam sie taka głodna ze nie mogłam zasnąć bez przekąski..:p

To ja dołączam do grona niespiacych od 4. Starszak ma zapalenie ucha, wstałam dać mu antybiotyk i o śnie mogę pomarzyć :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też nie śpię od 5 :(
Strasznie mnie bolą biodra i miejsca na łóżu nie mogę sobie znaleźć :( ostatnio dużo pracy było i chyba sie przeprcowalam .
Dziś ostatni.dzień w pracy od 8 do 13 nie jest źle , ale zmęczenie juz bierze górę i takkkk mi.sie niechce. :(

5djylbetecfse5n6.png

Ja też nie śpię od 4.30 i zrobiłam już dwa farsze do pasztecikow zaczęłam przygotowywać składniki do sałatki wypiłam herbatkę z cytryna i miodem i zjadłam rogaliki :D kręcilam się już o 4 i później zaczęłam przeglądać meble ale stwierdziłam że po co P ma sam robić jak ja już mogę mu pomóc i coś czuję że skończę zanim on wstanie :D obudził mnie też ból gardła i głowy...ale zauważyłam że ostatnio to tak mi się pokręciło że nawet ból mnie motywuje!

Bellax powiedz brzuchowi żeby sobie odpuścił na święta i Cie nie stresowal!! Znalazł sobie czas na treningi. Nospa magnez powinny pomoc na pewno ;)

reklama
Dzień dobry.

Bellax spokojnie, takie spinanie brzucha jest normalne, o ile nie nasila sie i nie trwa regularnie :)
W poprzedniej ciąży leżałam w szpitalu z 8 razy, z czego 6 przez takie skurcze wlasnie i teraz jestem "mądra" już i wiem co powinno martwić heh

74703e3kkwoaumma.png

Do góry