reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tarcie banankiem [emoji6][emoji48]

16udskjopmtfyunf.png
Trochę strach u mnie [emoji23] jeszcze mam 2 tyg do wizyty muszę się dotrzymać

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Od dwóch godzin nie śpię. obudziło mnie spinanie się brzucha... sama nie wiem co o tym myśleć. Nie jest to bolesne ale coraz bardziej intensywne. Wzięłabym nospe ale mam odruch wymiotny ;(

w57vyx8dubspq12k.png

Ja nie śpię od 4 i nie ma szans na sen..Pierwszy raz obudziłam sie taka głodna ze nie mogłam zasnąć bez przekąski..:p

To ja dołączam do grona niespiacych od 4. Starszak ma zapalenie ucha, wstałam dać mu antybiotyk i o śnie mogę pomarzyć :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też nie śpię od 5 :(
Strasznie mnie bolą biodra i miejsca na łóżu nie mogę sobie znaleźć :( ostatnio dużo pracy było i chyba sie przeprcowalam .
Dziś ostatni.dzień w pracy od 8 do 13 nie jest źle , ale zmęczenie juz bierze górę i takkkk mi.sie niechce. :(

5djylbetecfse5n6.png

Ja też nie śpię od 4.30 i zrobiłam już dwa farsze do pasztecikow zaczęłam przygotowywać składniki do sałatki wypiłam herbatkę z cytryna i miodem i zjadłam rogaliki :D kręcilam się już o 4 i później zaczęłam przeglądać meble ale stwierdziłam że po co P ma sam robić jak ja już mogę mu pomóc i coś czuję że skończę zanim on wstanie :D obudził mnie też ból gardła i głowy...ale zauważyłam że ostatnio to tak mi się pokręciło że nawet ból mnie motywuje!

Bellax powiedz brzuchowi żeby sobie odpuścił na święta i Cie nie stresowal!! Znalazł sobie czas na treningi. Nospa magnez powinny pomoc na pewno ;)

reklama
Dzień dobry.

Bellax spokojnie, takie spinanie brzucha jest normalne, o ile nie nasila sie i nie trwa regularnie :)
W poprzedniej ciąży leżałam w szpitalu z 8 razy, z czego 6 przez takie skurcze wlasnie i teraz jestem "mądra" już i wiem co powinno martwić heh

74703e3kkwoaumma.png

Do góry