reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale Ci zazdroszczę Bellax ja już się nie mogę doczekać [emoji6]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
ja od 18 tyg. biorę 2x1 luteine 100. Teraz biorę ost. opakowanie i mam odstawić. I mamy się jak najszybciej przygotować do porodu ( w sensie mój organizmi bobo), bo cc będzie ok. 38tyg. czyli za ok. 5 tyg [emoji33][emoji33]

w57vyx8dubspq12k.png
No moja tez mówi ze jak odstawiamy luteinę to poród sam się zacznie wiec coś jednak w tym musi byc;-) u mnie 53 dni

Justyna moja koleżanka, która miala zakładany pessar na szyjkę też miała urodzić zaraz po jego zdjęciu - urodziła prawie 2tyg. po terminie, nawet wywoływanie nie pomogło i miała cięcie heh także spokojnie :)

74703e3kkwoaumma.png

Justyna moja koleżanka, która miala zakładany pessar na szyjkę też miała urodzić zaraz po jego zdjęciu - urodziła prawie 2tyg. po terminie, nawet wywoływanie nie pomogło i miała cięcie heh także spokojnie :)

74703e3kkwoaumma.png
Nie burzyć mojego spokoju ducha![emoji12] odstawie luteinę, pogadam z Emilka by się szykowala i będziemy rodzic![emoji12]

Dziewczyny trzymajcie za nas kciuki.

Byłam o 18 na wizycie u ginekologa i dostałam skierowanie do Centrum Zdrowia Matki Polki.
Szyjka zgładzona, szew puścił, rozwarcie powiększyło się i główka wchodzi w kanał :(

Obecnie 30t6d

Bo pessar uniemożliwia skracanie szyjki wcześniej.
Ja miałam zdejmowany w 38tc. Ostro pracowałam na tym żeby nie przenosić: patrz wątek zakupowy. I się udało.

reklama
Do góry